Menu
Sale

Norimode

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 54,27.Huidige prijs is: € 50,95.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Norimode?

Norimode wordt gebruikt voor de behandeling van diarreesymptomen.

Wanneer gebruikt u Norimode?

Diarree wordt meestal veroorzaakt door gastro-enteritis, als gevolg van een virus, bacterie of parasiet. Sommige mensen krijgen diarree als gevolg van stress, te veel alcohol of een voedselallergie. Norimode wordt gebruikt voor de verlichting van symptomen die door diarree veroorzaakt worden. Het actieve bestanddeel loperamidehydrochloride en vertraagt de peristaltische bewegingen in de darmen. Hierdoor beweegt de ontlasting zich langzamer voort door darmen. En kan er meer water uit de ontlasting worden opgenomen.

Wanneer gebruikt u geen Norimode?

Norimode is mogelijk niet geschikt voor u als u ook een van de volgende medicijnen gebruikt: kinidine, digoxine, ritonavir, tipranavir, itraconazol, ketoconazol of gemfibrozil. Overleg daarnaast met een arts als u andere aandoeningen heeft.

Hoe dient u Norimode te gebruiken?

Norimode moet oraal met wat water ingenomen worden.

Bijwerkingen

Norimode kan in enkele gevallen bijwerkingen veroorzaken. Het meest voorkomende klachten zijn hoofdpijn, constipatie, misselijkheid en winderigheid. Zie bijsluiter voor uitgebreide informatie. En neem contact op met een arts als u bijwerkingen krijg.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Norimode”