Menu
Sale

Oestrogel

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 81,99.Huidige prijs is: € 74,20.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Oestrogel?

Deze oestrogeen gel is bedoeld als medicatie tegen overgangsklachten, ook wel menopauze genoemd.

Wanneer gebruikt u Oestrogel?

Oestrogel is een transdermale hormoongel die estradiol bevat. Oestrogel bevat het actieve ingrediënt estadiol, wat de afnemde oestrogeengehaltes in uw lichaam supplementeert en zo menopauze symptomen verlicht.  Wanneer u deze hormoongel op uw huid smeert en in masseert worden de bestanddelen in uw bloedstroom opgenomen.

Wanneer gebruikt u geen Oestrogel?

Oestrogel niet te gebruiken wanneer u een van de volgende aandoeningen heeft of ooit heeft gehad: borstkanker, verdenking van borstkanker, onbehandelde hypodermale hyperplasie (overmatige groei van baarmoederslijmvlies), onverklaarde vaginale bloedingen, een bloedprop in de aderen of een bloedstollingsziekte, beroerte, hartaanval, angina,de zeldzame, erfelijke aandoening porfyrie,een leveraandoening waarbij de level(nog) niet optimaal  functioneert, bij allergieën voor de ingrediënten.

Hoe dient u Oestrogel te gebruiken?

Oestrogel wordt aangebracht op de huid. Zie verdere instructies in de bijsluiter.

Bijwerkingen

Oestrogel kan bijwerkingen veroorzaken. De meest voorkomende zijn vocht vasthouden, gewichtsverlies of gewichtstoename, pijn in de buik, misselijkheid, verandering in de grootte van de borsten, pijn of zwelling van de borsten, vaginale afscheiding of vaginale bloedingen, endometrische hyperplasia (verdikking van het baarmoederslijmvlies), menstruatiepijn, menstruele spotting of bloedingen. Mocht u heftigere bijwerkingen krijgen is het raadzaam de bijsluiter te lezen en indien nodig contact op te nemen met een arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Oestrogel”