Menu
Sale

Omacor

Artikelnummer: c16bed37fc5a.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 72,49.Huidige prijs is: € 66,20.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Omacor?

Dit medicijn is een capsule welke vol zit met olie. Het is een olie welke de omega 3 vetzuren bevat. Deze omega 3 vetzuren helpen om het vetgehalte in het bloed te verlagen en helpt zo om hartziekten en vaatziekten te voorkomen.

Wanneer gebruikt u Omacor?

Als iemand een te hoog cholesterolgehalte in het bloed heeft wordt dit medicijn voorgeschreven. Naast de Omacor worden vaak ook andere medicijnen gebruikt. Ook na een hartinfarct kan dit medicijn voorgeschreven worden.

Wanneer kunt u geen Omacor gebruiken?

Het gebruik van dit geneesmiddel wordt afgeraden als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Het effect op de ongeboren baby en de zuigeling is nog te onduidelijk.

Hoe dient u Omacor te gebruiken?

Het medicijn dient tijdens de maaltijd ingenomen worden. Slik de hele capsule door met wat water.

Dosering

Dit geneesmiddel is te verkrijgen in een doos van 28 of van 100 capsules. Als er een verhoogd cholesterolgehalte in het bloed is dan is het goed om twee capsules per dag te nemen. Bij het gebruik na een hartinfarct is het beter om een capsule per dag in te nemen. Volg altijd het advies op van uw arts. Een gemiste dosis kunt u altijd inhalen. Als het bijna tijd is voor een nieuwe dosis dan kunt u deze overslaan.

Eventuele bijwerkingen

Bijwerkingen zijn mogelijk bij het gebruik van deze capsule. U kunt zure oprispingen krijgen. Door het medicijn echter tijdens de maaltijd in te nemen kunt u dit voorkomen. Andere bijwerkingen zijn buikpijn, misselijkheid, huiduitslag, duizeligheid, diarree, hoofdpijn, acne en buikpijn. Als u teveel last heeft van de bijwerkingen dan dient u contact op te nemen met uw arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Omacor”