Menu
Sale

Onbrez Breezhaler

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 149,99.Huidige prijs is: € 141,19.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Onbrez Breezhaler?

Onbrez is voor veel COPD patiënten een optie om symptomen te verzachten en ademhalingsmoeilijkheden te verminderen.

Wanneer gebruikt u Onbrez Breezhaler?

Onbrez Breezhaler is een behandeling voor COPD en wordt geleverd in capsulevorm, die u zelf in uw inhalator kunt plaatsen. Chronic obstructive pulmonary disease, ook wel COPD genoemd is een term die wordt gebruikt voor een verschillende aandoeningen die effect op de luchtwegen hebben, zoals chronische bronchitis, emfyseem en chronische blokkade van de luchtwegen. Onbrez bevat indacaterol, wat een beta2-agonist us en tot 24 uur na toediening werkzaam is. Dit ingrediënt werkt doordat het de spieren rondom de luchtwegen laat ontspannen en uw luchtwegen zo kunnen verwijden.

Wanneer gebruikt u geen Onbrez Breezhaler?

Mocht u zwanger willen worden of zijn en wilt u borstvoeding is het raadzaam contact op te nemen met een arts. Mocht u een medische geschiedenis hebben is overleg met een arts aan te raden.

Hoe dient u Onbrez Breezhaler te gebruiken?

Onbrez Breezhaler wordt geleverd in capsulevorm, die u zelf in uw inhalator kunt plaatsen. Het apparaat maakt een gaatje in de capsule, waardoor er een poeder wordt vrijgegeven die zo weer door u geïnhaleerd kan worden. Zie de bijsluiter voor verdere informatie.

Bijwerkingen

Mocht u bijwerkingen krijgen is het raadzaam de bijsluiter en een arts te raadplegen.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Onbrez Breezhaler”