Menu
Sale

Orthica Vitamine D

* Oorspronkelijke prijs was: € 16,90.Huidige prijs is: € 9,90.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Orthica Vitamine D?

Orthica Vitamine D is een voedingssupplement. Vitamine D is belangrijk bij een groot aantal lichaamsfuncties. Het zorgt onder andere voor sterke botten en een goede weerstand. Er zijn diverse soorten Vitamine D. Deze voedingssupplementen bevatten geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose of synthetische conserveringsmiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen. Orthica Vitamine D is geschikt voor vegetariërs.

Wanneer gebruikt u Orthica Vitamine D?

Orthica vitamine D vult een eventueel vitamine D-tekort aan en vermindert of voorkomt het ontstaan van klachten. Het lichaam heeft vitamine D nodig om calcium uit de voeding op te kunnen nemen. Dit is belangrijk voor het behoud van stevige botten, tanden en kiezen. Daarnaast speelt vitamine D een grote rol bij de spier- en hersenfuncties en het immuunsysteem. Een tekort aan vitamine D kan leiden tot botontkalking en klachten als spierzwakte, een verslechterde weerstand en depressieve gevoelens.

Wanneer gebruikt u geen Orthica Vitamine D?

Gebruik Orthica Vitamine D niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten.

Hoe dient u Orthica Vitamine D te gebruiken?

Orthica vitamine D heeft verschillende voedingssupplementen met vitamine D in het assortiment. Hieronder een kleine beschrijving:

Orthica Vitamine D: kauwtabletten met vitamine D3 die gemakkelijk zijn in te nemen. Ondersteunt de spierfunctie en zorgt voor sterke botten en een goede weerstand. Kan ook gebruikt worden door kinderen vanaf 1 jaar. Dosering: 1 kauwtablet per dag, bij voorkeur innemen tijdens of net na de maaltijd.
Orthica D-10: voor sterke tanden en gezonde botten. Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. De kleine tabletjes zijn makkelijk te doseren en in te nemen. Geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Dosering: vanaf 1 tablet (= 10 mcg) per dag, afhankelijk van de leeftijd en behoefte (zie bijsluiter of aanwijzing op verpakking).
Orthica D-25: kleine, ronde tabletjes à 25 mcg. Geschikt voor kinderen en volwassenen. Dosering: vanaf 1 tablet (afhankelijk van de leeftijd en behoefte, zie bijsluiter of verpakking) per dag innemen tijdens of net na de maaltijd.
Orthica Vitamine D Spierkracht: vitamine D in druppelvorm. Kan onder andere een heilzaam effect hebben op spierzwakte, en helpt zodoende om valpartijen door spierzwakte bij ouderen te voorkomen. Kan goed gecombineerd worden met een multivitaminenpreparaat. Dosering: 1 druppel per dag innemen tijdens of vlak na de maaltijd. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar.

Bijwerkingen

Orthica Vitamine D wordt doorgaan zonder problemen verdragen er zijn geen bijwerkingen bekend.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Orthica Vitamine D”