Menu
Sale

Paludrine

Artikelnummer: 025ca6e8e31b.

* Oorspronkelijke prijs was: € 61,00.Huidige prijs is: € 56,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Paludrine?

Gaat u binnenkort op reis naar de tropen? Dan is het goed om uzelf tegen malaria te beschermen Met Paludrine is het mogelijk om jezelf te beschermen tegen malaria. In de medicijnen zit proguanil. Het medicijn roeit de malariaparasieten uit in de lever. Het enzym dat de parasiet nodig heeft om te groeien en om zich voort te planten wordt door het medicijn geblokkeerd. Een malariamug kan u het leven goed zuur maken. Het is daarom verstandig om uzelf hier goed tegen te beschermen.

Wanneer gebruikt u Paludrine?

Als u naar een gebied gaat waar malariamuggen voorkomen dan is het verstandig om dit medicijn te gebruiken.

Wanneer kunt u geen Paludrine gebruiken?

Lees de bijsluiter om te zien wanneer u dit medicijn beter niet kunt nemen. Mensen met ernstige nierproblemen dienen voorzichtig te zijn bij het gebruik van dit medicijn.

Hoe dient u Paludrine te gebruiken?

Als u aankomt in het malariagebied dient u te beginnen met het innemen van de tabletten. Neem dagelijks 2 pillen van 100 milligram. Slik de tablet met wat water door na de maaltijd. Gebruik het tot vier weken nadat je terug bent gekomen. In de lever kunnen tot drie weken na het vertrek nog de malariaparasiet aanwezig zijn.

Dosering

Neem dagelijks 2 pillen van 100 milligram na de maaltijd.

Eventuele bijwerkingen

Het is mogelijk dat u misselijk wordt of zweertjes rondom de mond krijgt als bijwerking. Niet iedereen hoeft hier trouwens last van te hebben. Lees ook de bijsluiter.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Paludrine”