Menu
Sale

Perinal

Artikelnummer: f84310a18803.
Categorie:

*  50,20

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Perinal?

In dit medicijn zitten de werkzame stoffen lidocaïne en hydrocortison. Hydrocortison valt onder de groep van corticosteroïden en is een ontstekingsremmer. Symptomen als het rood worden van de huid en het zwellen van de huis zal afnemen. Lidocaïne is een medicijn dat de huid op specifieke plaatsen verdoofd. Deze combinatie van de stoffen zorgen ervoor dat deze spray je helpt om pijn en jeuk van bijvoorbeeld aambeien en andere anale ongemakken te verlichten.

Wanneer gebruikt u Perinal?

Dit medicijn wordt voorgeschreven als iemand last heeft van aambeien of van andere huidirritaties rond de anus. Denk hierbij aan scheurtjes en kloofjes. Aambeien kunnen voor flink wat pijn zorgen. Aambeien ontstaan vaak doordat je te hard moet persen als je naar de wc gaat om je ontlasting te doen. Ook kan een zwangerschap of bevalling voor aambeien zorgen. Aambeien geven een jeukend gevoel rond de anus. Ook kunnen aambeien pijn bezorgen bij de anus. Eveneens is het mogelijk dat er wat bloed in de ontlasting komt. Het geneesmiddel kan de klachten wegnemen en het genezingsproces bevorderen.

Wanneer kunt u geen Perinal gebruiken?

Als u zwanger bent of borstvoeding geeft dient u met uw arts te overleggen of u dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Hoe dient u Perinal te gebruiken?

Het is heel gemakkelijk om dit geneesmiddel te gebruiken. U kunt de spray namelijk met de verstuiver aanbrengen op de juiste plekken. U kunt de spray onderste boven houden of ook schuin. Lees ook de bijsluiter om te ontdekken hoe u dit het beste kunt doen. Zorg ervoor dat de spray niet in uw ogen, uw neus of uw mond komt. De spray is namelijk alleen voor uitwendig gebruik bedoeld. Was ook uw handen en doe de dop op de verstuiver.

Dosering

De arts kan het anders voorschrijven. Echter normaal gebruikt men de verstuiver een tot drie keer per dag en brengt men een verstuiving aan op de aangedane plaatsen.

Eventuele bijwerkingen

Er kunnen soms bijwerkingen optreden. Denk hierbij aan een tintelend gevoel nadat je de spray hebt aangebracht op de huid. Vaak verdwijnt dit heel snel. Ook kunt u een huiduitslag krijgen, door een overgevoeligheid voor de werkzame stoffen. Lees ook de bijsluiter.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Perinal”