Menu
Sale

Premarin

Artikelnummer: 8562964cd225.

* Oorspronkelijke prijs was: € 77,49.Huidige prijs is: € 69,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Premarin?

Premarin is een geneesmiddel dat vrouwelijke geslachtshormonen bevat, namelijk geconjugeerde oestrogenen. Als de leeftijd hoger wordt, daalt de productie van oestrogeen door het lichaam van de vrouw. Voornamelijk rond de menopauze leidt dit tot het ontstaan van vervelende klachten, die verminderd of zelfs helemaal verholpen kunnen worden door het gebruik van Premarin.

Wanneer gebruikt u Premarin?

Premarin vermindert de klachten die veroorzaakt worden door het dalende hormoonniveau als gevolg van de overgang. Denk hierbij aan klachten als opvliegers, slaapstoornissen, nachtelijke zweetaanvallen, onregelmatige menstruaties, hevige menstruaties, droge slijmvliezen en stemmingswisselingen. Ook wordt het geneesmiddel voorgeschreven om osteoporose na de overgang te voorkomen.

Wanneer gebruikt u geen Premarin?

Premarin kan door iedere vrouw in de overgang gebruikt worden, maar is voornamelijk geschikt voor vrouwen bij wie de baarmoeder verwijderd is. Vrouwen die de baarmoeder nog wel hebben, krijgen vaak aanvullende geneesmiddelen voorgeschreven bij het gebruik van Premarin.

Worden er andere medicijnen gebruikt of heeft de patiënt last van een bepaalde ernstige aandoening, dan moet dit altijd aan de arts gemeld worden. De arts kan met deze informatie beslissen of Premarin gebruikt mag en kan worden.

Hoe dient u Premarin te gebruiken?

Premarin moet dagelijks worden ingenomen en bij voorkeur op een vast tijdstip. De tablet moet in zijn geheel worden doorgeslikt, eventueel met een klein beetje vloeistof. Het geneesmiddel kan voor, tijdens of na het eten ingenomen worden. Bij een vergeten dosis kan de tablet twee keer per dag ingenomen worden, maar niet als het weer bijna tijd is voor de volgende tablet.

Dosering

De gebruikelijke dosering van het geneesmiddel is eenmaal daags 1 tablet. Deze dosering wordt altijd aangehouden, tenzij anders voorgeschreven door een arts.

Bijwerkingen

Mensen die Premarin gebruiken, kunnen last krijgen van bijwerkingen. Bijwerkingen die over dit geneesmiddel zijn gemeld, zijn de volgende:

  • Maag-darmklachten, waaronder buikpijn, een opgeblazen gevoel en misselijkheid;
  • Hoofdpijn;
  • Doorbraakbloedingen;
  • Pijnlijke en/of gevoelige borsten.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Premarin”