Menu
Sale

Prevalin

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 12,38.Huidige prijs is: € 5,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Prevalin?

Prevalin is een anti allergiemedicijn. Bij een allergische reactie maakt het lichaam histamine aan. Deze stof veroorzaakt de typische symptomen zoals niezen, jeuk en een gezwollen neusslijmvlies. Prevalin remt de aanmaak van histamine, waardoor de klachten snel verminderen.

Wanneer gebruikt u Prevalin?

Prevalin wordt gebruikt bij overgevoeligheidsreacties op pollen en stuifmeel, ook wel hooikoorts genoemd. Maar ook bij overgevoeligheidsreacties op haren en huidschilfers van dieren en andere stoffen.

Wanneer gebruikt u geen Prevalin?

Gebruikt Prevalin niet als u: overgevoelig bent voor een van de gebruikte (hulp)stoffen of lijdt aan ernstig nierfalen. Bent u zwanger, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding, gebruik Prevalin dan uitsluitend na overleg met de arts. Als u Prevalin Allerstop tabletten neemt kunnen de bijwerkingen slaperigheid en duizeligheid geven. Houd hier rekening mee als u bijvoorbeeld wilt autorijden.

Hoe dient u Prevalin te gebruiken?

Prevalin is er in diverse varianten, waarvan hieronder een kleine beschrijving. Raadpleeg voor uitgebreide informatie en dosering de bijsluiter.
Prevalin Allerstop: tabletten met de werkzame stof cetirizine. Dit geneesmiddel wordt oraal ingenomen en bestrijdt alle symptomen van een allergische reactie.
Prevalin Neusspray (20 mg/ml) en Prevalin Neusspray Extra Sterk (40 mg/ml): bevatten beide cromoglicinezuur. Te gebruiken bij neusklachten.
Prevalin Oogdruppels (20 mg/ml): bevat cromoglicinezuur. Te gebruiken bij oogklachten.
Prevalin Direct: bevat geen medicatie, maar vormt een beschermlaag over het neusslijmvlies waardoor er minder contact is met de allergenen.

Bijwerkingen

De bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van de diverse Prevalin producten zijn onder andere: slaperigheid, vermoeidheid, duizeligheid, hoofdpijn, droge mond, neus en keel, irritatie in de neus, irritatie in het oog, verandering van smaak. Zie bijsluiter voor uitgebreide informatie.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Prevalin”