Menu
Sale

Pro-Banthine

Artikelnummer: 818bbc3cb954.

* Oorspronkelijke prijs was: € 82,49.Huidige prijs is: € 66,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Pro-Banthine?

Dit is een stof welke gebruikt wordt als maagzuurremmer bij het behandelen van een (of meerdere) maagzweren. Ook als iemand last heeft van overmatig zweten wordt het middel gebruikt. Daarnaast wordt het bij cholecystitis gebruikt (pijn welke door de galstenen komen) en bij pancreatitis (een ontsteking van de alvleesklier). Het medicijn wordt alleen voor volwassenen gebruikt.

Wanneer gebruikt u Pro-Banthine?

Het medicijn helpt om de overdracht van acetylcholine tegen te gaan. Het is een stof welke door het lichaam wordt aangemaakt om de onwillekeurige spieren te helpen ontspannen. Het helpt om het aantal samentrekkingen te verlagen. Het helpt hierdoor ook bij urine incontinentie, aangezien de drang om te gaan plassen uitgesteld wordt. Ook wordt het voorgeschreven bij het prikkelbare darmsyndroom. Het middel is een anticholinergica, wat de werking van acetylcholine afremt in het motorische zenuwstelsel. De werkzame stof in het geneesmiddel is Pro-Banthine bromide.

Wanneer kunt u geen Pro-Banthine gebruiken?

Lees de bijsluiter om te ontdekken wanneer u het medicijn beter niet kunt gebruiken.

Hoe dient u Pro-Banthine te gebruiken?

Het middel als maagzuurremmer dient u drie keer per dag te gebruiken. Neem het medicijn een half uur voor de maaltijd in met veel water. Ook voor het slapen gaan kunt u nog een dosis innemen. Het is belangrijk om geen overdoseringen te gebruiken. U kunt dan last krijgen van zware spierverslapping welke zelfs tot verlamming kunnen leiden. Wees hier dus voorzichtig mee en wijk niet af van de voorgeschreven doseringen.

Dosering

De medicijnen zijn beschikbaar in een variant van 15 milligram. Het geneesmiddel wordt voorgeschreven door een arts. De arts geeft aan wat de juiste dosering met zijn, afhankelijk van uw aandoening. Lees ook de verpakking goed een de bijsluiter.

Eventuele bijwerkingen

Ook dit medicijn kan bijwerkingen veroorzaken. Natuurlijk betekent dat nog niet dat u ook daadwerkelijk last zult krijgen van bijwerkingen. De bijwerkingen verdwijnen vaak na een paar dagen. Enkele bijwerkingen kunnen zijn dat u een droge mond krijgt, misselijk wordt of minder gaat transpireren. Vooral als u veel lichamelijk inspanning verricht is het belangrijk om op het laatste punt te letten. Als u minder zweet dan kunt u namelijk een hitteberoerte krijgen en is de kans hoger op koorts. Lees ook de bijsluiter voor mogelijke andere bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Pro-Banthine”