Menu
Sale

Proctosedyl

Artikelnummer: 06574cb1bc82.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 55,00.Huidige prijs is: € 50,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Proctosedyl?

Dit geneesmiddel wordt gebruikt als iemand last heeft van aambeien. Het geneesmiddel heeft drie bestanddelen. Het zijn framycetine, hydrocortison en cinchocaïne.

Wanneer gebruikt u Proctosedyl?

Het medicijn wordt gebruikt als iemand last heeft van aambeien. Aambeien ontstaan als de zwellichamen binnen de anus opzetten en uitzakken. Het kan ontstaan als iemand te hard perst bij het doen van de ontlasting, bij zwangerschap of bij ouderdom. Aambeien zorgen voor een jeukend gevoel rondom de anus. Het kan ook zorgen voor bloed in de ontlasting. Het middel helpt om de symptomen tegen te gaan en om u te verlossen van de aambeien.

Wanneer kunt u geen Proctosedyl gebruiken?

Als u borstvoeding geeft of zwanger bent dient u met uw arts te overleggen of u dit geneesmiddel kunt gebruiken.

Hoe dient u Proctosedyl te gebruiken?

Het middels is te verkrijgen als een zetpil en ook als een zalf. De zetpillen worden gebruikt voor de behandeling van de inwendige aambeien. Ze moeten volgens de instructies ingebracht worden in de anus. Als u de zalf gebruikt dan dient dit dunnetjes op de aangetaste plekken aangebracht te worden rondom de anus. De zelf wordt met een applicator geleverd welke je kunt gebruiken om de zalf wat dieper in de anus te kunnen aanbrengen. De bijsluiter leert u alles over het gebruik van de applicator.

Dosering

De arts kan een andere dosering voorschrijven. Vaak gebruikt men de zalf echter twee keer per dag en iedere keer een klein beetje na het doen van de ontlasting. De zetpillen gebruikt men twee keer per dag en ook iedere keer nadat men de ontlasting heeft gedaan.

Eventuele bijwerkingen

Er kunnen zich bijwerkingen voordoen. In het algemeen komen ze weinig voor. De bijwerkingen welken zich kunnen voordoen zijn het krijgen van huiduitslag of huidirritatie door een overgevoelige reactie op hydrocortison, chinchococaïne of framcetine. Lees ook de bijsluiter voor alle mogelijke bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Proctosedyl”