Menu
Sale

Propecia

Artikelnummer: 3b103cb2085a.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 109,49.Huidige prijs is: € 103,20.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Propecia?

Propecia wordt voorgeschreven bij mannen met vroegtijdig haaruitval. Met deze medicatie wordt de haargroei verbeterd en zal het proces van haarverliezen stoppen. De werkzame stof in Propecia is finasteride. Dit is een hormoon dat ervoor zorgt dat het DHT hormoon verlaagd wordt. Dit hormoon zorgt er samen met de erfelijke factor voor dat u geen haarverlies meer krijgt. U kunt iedere dag een tablet innemen met een beetje voedsel. Deze mediatie werkt overigens niet als u volledig kaal geworden bent. U dient de medicijnen dus op tijd te bestellen om kaalheid tegen te gaan. De werking van het middel is meestal te zien tussen de drie en zes maanden. Mocht er na zes maanden nog geen positieve werking zichtbaar zijn, neem dan contact op met de specialist die dit middel voorgeschreven heeft.

Propecia kopen zonder recept

Als u als man last heeft van vroegtijdige haaruitval dan kan Propecia kopen een uitkomst bieden! Klik hieronder op de oranje ‘bestellen’ button en u wordt doorgestuurd naar Europa’s meest betrouwbare online doktersdienst. Hier vult u een online medische vragenlijst in die door een aangesloten arts zal worden beoordeeld. Na goedkeuring van de arts zal deze een recept voor u uitschrijven en doorsturen naar een aangesloten apotheek. Deze apotheek zal het medicijn discreet naar u verzenden zodat u uw behandeling tegen vroegtijdig haarverlies kunt beginnen!

Wanneer kunt u geen Propecia gebruiken?

Propecia mag alleen gebruikt worden door volwassen mannen vanaf 18 jaar. Zorg ervoor dat een arts of specialist te allen tijde op de hoogte is van andere ziekten, allergieën of klachten die u ondervindt. Dit, omdat u zo kunt voorkomen dat u de verkeerde medicijnen voorgeschreven krijgt en hierdoor complicaties vermeden kunnen worden bij gebruik van Propecia. Vrouwen mogen dit middel niet gebruiken. Mocht een vrouw in aanraking komen met dit middel en zwanger zijn of borstvoeding geven, dan raden we aan direct contact op te nemen met de huisarts. Lees ook altijd goed de bijsluiter door om na te gaan wanneer dit medicijn niet ingenomen mag worden.

Hoe dient u Propecia te gebruiken?

De dosering die altijd voorgeschreven wordt is één tablet per dag, omdat meerdere medicijnen per dag geen invloed hebben op een snellere werking. Neem het tablet altijd in met water en bij voorkeur na een maaltijd, om misselijkheid of maagklachten te minimaliseren. Mocht u een dosis op een dag vergeten zijn, dan mag deze niet de volgende dag ingehaald worden. Sla deze dosis dan gewoon over en zorg ervoor dat u de dagen die volgen geen dosis vergeet. Mocht u, om wat voor reden dan ook, toch teveel Propecia genomen hebben, neem dan direct contact op met de huisarts. Mocht u twijfelen of u het tablet ingenomen heeft, dan kunt u het beste het zekere voor het onzekere nemen en geen tablet innemen.

Eventuele bijwerkingen

Bijwerkingen van Propecia komen in weinig gevallen voor. Buitenom de gewone bijwerkingen van medicijnen kan bij dit middel erectiestoornissen voorkomen, maar deze zijn vooral tijdelijk. Ook kan het de aanmaak van ejaculaat verminderen. Mocht u denken dat deze symptomen te lang duren, stop dan met het gebruik en raadpleeg uw huisarts. Lees altijd goed het etiket door voordat u Propecia begint te slikken, zodat u alle informatie over het product toe u heeft genomen en weet hoe te handelen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Propecia”