Menu
Sale

Relenza (zanamivir)

Artikelnummer: 646910078484.

*  73,70

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Relenza (zanamivir)?

Het is een medicijn welke gebruikt wordt bij de behandeling van influenza A en influenza B infecties bij personen met de typische symptomen van influenza als er influenza heerst in de omgeving. Het is een virusremmer welke ook als alternatief voor Tamiflu wordt gebruikt, als deze niet werkt.

Wanneer gebruikt u Relenza (zanamivir)?

Het medicijn wordt gebruikt bij mensen die de griep hebben (influenza A infectie of influenza B infectie). Het is belangrijk om binnen 48 uur na de eerste symptomen het medicijn te gaan gebruiken. Bij kinderen is dit 36 uur.

Wanneer kunt u geen Relenza (zanamivir)gebruiken?

Dit medicijn dient u niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of de hulpstoffen in dit medicijn.

Hoe dient u Relenza (zanamivir)te gebruiken?

Het is een nieuwe inhalatie therapie om griep infecties tegen te gaan. Het middels is al meer dan een half miljoen keer voorgeschreven in Noord Amerika en Europa.

Dosering

De arts zal de juiste dosering aangeven. Het is belangrijk om de kuur van 10 tot 28 dagen volledig af te maken. Als u een keer een dosis vergeten bent dan kunt u deze alsnog innemen. Het is belangrijk dat u de hele kuur afmaakt en niet zo maar stopt.

Eventuele bijwerkingen

Er zijn bijwerkingen mogelijk. Na het inhaleren kan het zijn dat er benauwdheid optreed. Als u hier teveel last van heeft kunt u beter een ander medicijn gaan gebruiken. Overleg dit met de arts. Ook is het mogelijk dat er huiduitslag ontstaat, netelroos of zwellingen in het gezicht of bij de mond. Stop met het gebruik van het medicijn en neem contact op met de arts. Ook zijn er spierkrampen mogelijk. Ook hierbij dient u direct contact op te nemen met de arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Relenza (zanamivir)”