Menu
Sale

Reminyl

Artikelnummer: 0654ca9b5f05.

* Oorspronkelijke prijs was: € 175,49.Huidige prijs is: € 165,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Reminyl?

Dit is een medicijn welke helpt bij het stabiliseren van de cognitieve functies. Het medicijn zou dus mensen helpen om minder achteruit te gaan in hun cognitie (onder andere het geheugen) dan wanneer ze het medicijn niet zouden gebruiken.

Wanneer gebruikt u Reminyl?

Het medicijn wordt veel gebruikt bij de behandeling van matige tot ernstige vormen van dementie bij Alzheimer. Dementie is een ziekte welke sluipend de hersenen onherstelbaar achteruit laat gaan. Het geheugen verslechterd en men wordt vergeetachtig. Vooral de recente activiteiten worden vergeten, maar ook de latere herinneringen. Kenmerken zijn ernstige vergeetachtigheid, het continu kwijt zijn van spullen en ook continu dezelfde vragen stellen. Daarnaast kan men ook snel het overzicht kwijt zijn. Ook kan men moeilijk de duur van iets inschatten of weet men niet meer welke dag het is.

Wanneer kunt u geen Reminyl gebruiken?

Dit medicijn dient u niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of de hulpstoffen in dit medicijn. Bespreek met de arts ook het gebruik van andere medicijnen om wisselwerkingen te voorkomen. Gebruik het geneesmiddel niet als u zwanger wilt worden of al bent. Gebruik het middel ook niet als u borstvoeding geeft. De werking is onbekend en kan in de moedermelk terecht komen.

Hoe dient u Reminyl te gebruiken?

Neem het medicijn in tijdens of net na het eten. Hierdoor nemen de kansen op maagklachten sterk af. Als u het medicijn tweemaal daags neemt dan dient u het bij het ontbijt en bij het diner te gebruiken. U kunt op ieder moment stoppen met het gebruik van dit medicijn. Het is belangrijk om et medicijn consequent in te nemen. Als u een dosis vergeten bent dan kunt u tot vier uur voor de volgende dosis nog een dosis inhalen. Als het binnen de vier uur is dan dient u de dosis over te slaan. Een dubbele dosering wordt afgeraden.

Dosering

Het medicijn is beschikbaar in tabletten van 8 milligram, 12 milligram, 16 milligram en 24 milligram. De dokter zal aangeven weke dosering u dient te gebruiken en ook voor hoe lang.

Eventuele bijwerkingen

Het is mogelijk dat er bijwerkingen optreden bij het gebruik van dit medicijn. Denk hierbij aan misselijkheid en braken in de eerste week van het gebruik van dit medicijn. Door het medicijn met wat eten in te nemen is dit te voorkomen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Reminyl”