Menu
Sale

Rigevidon

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 52,95.Huidige prijs is: € 49,95.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Rigevidon?

Rigevidon is een anticonceptiepil, en voorkomt zwangerschap. Deze pil vat synthetische versies van hormonen die van nature in het lichaam voorkomen.

Wanneer gebruikt u Rigevidon?

Rigevidon is een anticonceptiemiddel welke twee kunstmatige hormonen bevat. De actieve bestanddelen van Rigevidon zorgen ervoor dat er geen plotselinge daling oestrogeen optreedt doordat zij de hoeveelheid lichaamseigen geslachtshormonen aanvullen met synthetische varianten van oestrogeen en progesteron. Doordat er dankzij deze synthetische hormonen minder schommelingen in de hormoonspiegel optreden vinden er geen eisprong en geen verdikking van het baarmoederslijmvlies plaats. Ook werken deze kunstmatige stoffen ook nog op een derde manier een mogelijke bevruchting tegen. Dankzij deze hormonen treedt er een verdikking op van de vloeistof die zich in de vagina bevindt. Sperma kan zich hierdoor niet gemakkelijk door deze dikkere vloeistof voortbewegen en kan dus ook niet goed de baarmoeder of eileiders bereiken.

Wanneer gebruikt u geen Rigevidon?

Overleg met een arts als u een medische voorgeschiedenis heeft.

Hoe dient u Rigevidon te gebruiken?

Rigevidon moet 21 dagen achter elkaar ingenomen worden, een pil per dag. Vervolgens moet er een stopweek van 7 dagen ingelast worden. Zie bijsluiter voor verdere informatie.

Bijwerkingen

Rigevidon heeft bijwerkingen die vaak geassocieerd worden bij het gebruik van anticonceptiepil. Zie bijgeleverde bijsluiter voor uitgebreide informatie. En bij bijwerkingen altijd even contact opnemen met een arts.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Rigevidon”