Menu
Sale

Rosiced

Artikelnummer: f2cf33f2d3d7.
Categorie:

*  77,70

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Rosiced?

Dit medicijn is een crème welke de werkzame stof metronidazol. Het medicijn dood de bacteriën die op de huid voorkomen. De crème helpt om de ontstekingen te verminderen en de huid weer mooi en gaaf te maken. Het kan op een recept van een arts verkregen worden.

Wanneer gebruikt u Rosiced?

Het wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van rosacea. Dit is een huidaandoening welke door felrode vlekken in het gezicht wordt gekenmerkt. Het gaat vooral om rode vlekken op de neus, het voorhoofd en ook op de wangen. Ook kan er sprake zijn van zichtbare bloedvaten of puistjes en bultjes. De crème helpt om de symptomen te bestrijden. Het kan ook bij andere huidaandoeningen gebruikt worden.

Wanneer kunt u geen Rosiced gebruiken?

Als u overgevoelig bent voor metroidazol of een van de hulpstoffen dan dient u dit medicijn niet te gebruiken. Bij een ernstige leveraandoeningen is het beter om dit medicijn niet te gebruiken. Hetzelfde geldt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Hoe dient u Rosiced te gebruiken?

De crème dient u op de schone huid aan te brengen. Breng het alleen aan op de aangedane plekken en smeer er een dunnen laag crème op. Was altijd de handen naderhand. Zorg ook dat de crème niet in de ogen, de neus of op de mond terecht komt. Was het mooi weg en spoel het met water. Het medicijn zal na een paar maanden verbetering moeten tonen. Als dit niet het geval is dan dient u contact op te nemen met de arts. Het is een medicijn wat voor een langdurig gebruik geschikt is.

Dosering

Voor volwassenen geldt dat ze twee keer per dag een dunnen laag op de huid moeten aanbrengen.

Eventuele bijwerkingen

Het is mogelijk, dat u last krijgt van bijwerkingen als u deze crème gebruikt. Enkele van de bijwerkingen kunnen een jeukerig of branderig gevoel zijn. Ook kan de huid roder worden. Het is dan belangrijk om een dunnere laag aan te brengen. Ook kan de huid overgevoelig worden voor UV stralen. Ga daarom niet teveel in de zon en pak ook geen zonnebankje meer. Gebruik wel volop zonnebrandcrème. Vaak verdwijnen de bijwerkingen binnen een paar dagen. Als dit niet zo is dan is het belangrijk om contact op te nemen met de arts. Lees ook de bijsluiter voor mogelijke andere bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Rosiced”