Menu
Sale

Rozex

Artikelnummer: e4d5c68def89.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 84,49.Huidige prijs is: € 75,20.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Rozex?

De werkzame stof in het medicijn is metronidazol. Metronidazol is een bacteriedodend medicijn. Het is een geneesmiddel wat op de huid wordt aangebracht in de vorm van gel of zalf. Het medicijn is op recept te verkrijgen.

Wanneer gebruikt u Rozex?

Rozex is een medicijn welke gemaakt is om de ziekte van rosacea te behandelen. Het is een ziekte welke een huidaandoening is welke met rode vlekken op de neus, het voorhoofd, de wangen en de kin gepaard gaan. Het is mogelijk dat er een aanslag ontstaat op de verschillende plekken in de vorm van bultjes of puistjes. Ook kan het zo zijn dat de bloedvaten zichtbaar worden. Het is helaas niet mogelijk om de ziekte te genezen. Wel is het mogelijk om de symptomen zo goed en zo kwaad als het kan te onderdrukken. Artsen gebruiken het soms ook bij andere huidziekten.

Wanneer kunt u geen Rozex gebruiken?

Als u overgevoelig bent voor de werkzame stoffen of de hulpstoffen in het medicijn dan kunt u het beter niet nemen. Als u zwanger bent of als u borstvoeding geeft kunt u dit medicijn niet gebruiken.

Hoe dient u Rozex te gebruiken?

Het medicijn dient u als een gel of zalf op een droge en ook schone huid aan te brengen. Behandel alleen de aangetaste plekken. Een dunne laag gel of zalf is meer dan voldoende. U kunt na het aanbrengen van de gel of de zalf ook uw normale make-up of gezicht crème gebruiken. Het is goed om make-up en gezicht crèmes te gebruiken welke de huid niet laten verstoppen of de huid laat samentrekken. Het is belangrijk om na het gebruik de handen te wassen. Als de gel in de ogen, de neus of een open wondje komt dan is het goed om het met water schoon te spoelen. De behandeling duurt vaak een paar maanden. Als u na een tijdje geen veranderingen merkt dan is het goed om contact op te nemen met de arts.

Dosering

Volwassenen kunnen twee keer per dag de gel of de zalf op de aangedane plekken huid in te smeren.

Eventuele bijwerkingen

Veel medicijnen kennen bijwerkingen. Bij dit medicijn is het niet anders. Enkele van de bijwerkingen kunnen een irritatie van de huid zijn. Denk hierbij aan een branderig gevoel, rode plekken of een droge huid. Als dit voorkomt dan is het goed om de hoeveelheid gel wat te verminderen. Ook kan de huid overgevoelig worden voor de zon. Kom daarom wat minder in de zon en maak ook geen gebruik van een zonnebank. Gebruik ook altijd een goede zonnebrand. Lees ook de bijsluiter voor mogelijke andere bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Rozex”