Menu
Sale

Sandrena

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 87,77.Huidige prijs is: € 77,39.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Sandrena?

Sandrena is een hormoonvervangingstherapie. Het is een behandeling in de vorm van oestrogeengel die op de huid wordt aangebracht wordt. En gaat klachten van de menopauze tegen.

Wanneer gebruikt u Sandrena?

Sandrena is een oestrogeengel die estradiol bevat en als hormoonvervangingstherapie. Sandrena bevat estradiol (oestradiol) als actief bestanddeel en is werkzaam doordat het de afnemende oestrogeengehaltes in het lichaam wat aanvult. Naarmate de overgangsklachten afnemen zal de dosering Sandrena ook verminderd kunnen worden. Er is Sandrena 500mcg en Sandrena 1mg beschikbaar om u tijdens de menopauze bij te staan en symptomen van de menopauze te verminderen.

Wanneer gebruikt u geen Sandrena?

Sandrena niet gebruiken bij de volgende aandoeningen: borstkanker of andere oestrogeengevoelige vormen van kanker, bloedproppen en geassocieerde aandoeningen, leveraandoeningen waarbij de leverfunctie niet volledig hersteld is, overmatige groei van het baarmoederslijmvlies wat niet behandeld is, beroerte, anigna, hartaanval, onverklaard vaginaal bloedverlies, profyrie, een estradiol allergie. Bespreek uw medische voorgeschiedenis altijd met een arts.

Hoe dient u  Sandrena te gebruiken?

Sandrena dient eenmaal daag op het onderlichaam of de dijen te worden aangebracht. Zie uitgebreide informatie in de bijsluiter.

Bijwerkingen

Sandrena kan voor bijwerkingen zorgen. Veelvoorkomende bijwerkingen zijn jeukende huid, huiduitslag, gewichtstoename, gewichtsverlies, pijnlijke borsten, opvliegers, epressie, maagpijn, misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn, gezwollen voeten, gezwollen benen, onregelmatige menstruatie. Mocht u heftigere bijwerkingen krijgen raadpleeg de bijsluit en indien nodig neemt contact op met een arts.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sandrena”