Menu
Sale

Seebri Breezhaler

Artikelnummer: d7ae282e83a5.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 135,70.Huidige prijs is: € 125,70.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Seebri Breezhaler?

Seebri Breezhaler betreft een inhalatiemedicijn dat de werkzame stof glycopyrronium bevat. Dit stofje helpt tegen klachten als hoesten, benauwdheid, kortademigheid en een piepende ademhaling.

Wanneer gebruikt u Seebri Breezhaler?

Seebri Breezhaler wordt voornamelijk gebruikt door patiënten met COPD, een aandoening waarbij de longen ernstig en blijvend beschadigd zijn. Mensen met COPD hebben onder andere te maken met klachten als hoesten, benauwdheid, kortademigheid en een piepende ademhaling en deze klachten kunnen allemaal bestreden worden met Seebri Breezhaler. Het inhalatiemedicijn wordt voorgeschreven om mensen met COPD beter te laten ademen en werkt al binnen een kwartier na gebruik.

Wanneer gebruikt u geen Seebri Breezhaler?

Seebri Breezhaler mag niet gebruikt worden door mensen die overgevoelig zijn voor de werkzame stoffen in het geneesmiddel. Voor een complete lijst van de stoffen in Seebri Breezhaler, zie de bijsluiter van het inhaltiemedicijn.

Hoe dient u Seebri Breezhaler te gebruiken?

Seebri Breezhaler moet iedere dag gebruikt worden, ook als er geen klachten zijn. Door het geneesmiddel op een vast tijdstip te inhaleren, kan de gebruiker voorkomen dat er een dosis Seebri Breezhaler vergeten wordt. Om het geneesmiddel te gebruiken, haalt de gebruiker de capsule Seebri Breezhaler eerst voorzichtig uit de verpakking. Dit mag niet door middel van drukken, omdat de capsule met het poeder dan gemakkelijk kapot kan gaan. Is de capsule uit de verpakking, dan gaat deze in de inhalator (zie bijsluiter). Om de capsule in de inhalator door te prikken en het poeder van Seebri Breezhaler vrij te laten komen, drukt de gebruiker op de twee knoppen aan weerszijden van de inhalator.

De gebruiker ademt eerst uit naast het mondstuk, om vervolgens goed in te ademen in het mondstuk van de inhalator. Nu houdt de gebruiker de adem tien seconden in, om rustig uit te ademen. Is er poeder achtergebleven, dan herhaalt de gebruiker de laatste stappen nog een keer.

Dosering

De gebruikelijke dosering van Seebri Breezhaler is eenmaal daags de inhoud van 1 capsule. Deze dosering geldt voor volwassenen: kinderen mogen Seebri Breezhaler niet gebruiken.

Bijwerkingen

Seebri Breezhaler kan voor bijwerkingen zorgen, waaronder slaapproblemen, de symptomen van een verkoudheid, buikpijn, diarree, hartkloppingen, hoofdpijn en een droge mond. Ouderen kunnen door het gebruik van Seebri Breezhaler te maken krijgen met een urineweginfectie. Is dit het geval, dan dient u contact op te nemen met een arts. Dit is ook verstandig als u veel of langere tijd last heeft van andere bijwerkingen door het gebruik van Seebri Breezhaler.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Seebri Breezhaler”