Menu
Sale

Seretide

Artikelnummer: 8049ee4cf25f.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 84,49.Huidige prijs is: € 77,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Seretide?

Seretiede is een medicijn wat gebruikt wordt bij astma. Het middel helpt om de ademhaling te verlichten. Het zorgt dat de benauwdheid of de kortademigheid vermindert of verdwijnt. De werkzame stoffen in het medicijn zijn salmeterol en fluticason. Salmeterol helpt om de luchtwegen open te houden en is een luchtwegverwijder. Fluticason (corticosteroïd) is een middel dat de irritatei en hook het zwellen in de longen vermindert. Het medicijn is erg effectief bij het helpen verminderen van astmaklachten.

Wanneer gebruikt u Seretide?

Het medicijn wordt door astma patiënte gebruikt om de ademhaling te verlichten.

Wanneer kunt u geen Seretide gebruiken?

Dit medicijn dient u niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of de hulpstoffen in dit medicijn. Het medicijn is niet geschikt voor kinderen onder de vier jaar.

Hoe dient u Seretide te gebruiken?

Het medicijn is te verkrijgen in een accuhaler en ook een evohaler. Ze hebben beide hetzelfde effect, maar zijn alleen verschillend in het gebruik. Een accuhaler zet je aan de mond en laat je hierna inhaleren. De medicatie komt dan vrij in de luchtwegen. Een evohaler is een spuitbusje waar je op moet drukken en waar dan een specifieke hoeveelheid geneesmiddel vrijkomt.

Dosering

Lees de bijsluiter en volg ook het advies op van de arts. De normale dosering voor volwassenen is twee pufjes, twee keer per dag. U kunt de pufjes in de ochtend en in de avond nemen. Het ligt er vaak ook aan wanneer u de meeste klachten heeft. Als dit in de middag is dan kunt u beter in de middag een pufje nemen.
De dosering kan soms ook een keer per dag zijn trouwens.

Eventuele bijwerkingen

Lees de bijsluiter voor mogelijke bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Seretide”