Menu
Sale

Serevent

Artikelnummer: ee1859adb38b.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 119,00.Huidige prijs is: € 108,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Serevent?

Dit is een medicijn wat een langwerkende luchtwegverwijder is. In het medicijn zit de werkzame stof salmeterol welke na het inhalen direct door je longen opgenomen wordt en tot 12 uur kan werken. Er zijn volop andere luchtwegverwijders welke ongeveer vier uur werken. Het medicijn helpt om de luchtwegen open te houden en het helpt u hierdoor om vrij te kunnen ademen. Het helpt om de kortademigheid te verhelpen en ook om een piepende ademhaling te voorkomen.

Wanneer gebruikt u Serevent?

Het medicijn is voor mensen om ze te helpen de luchtweg te verwijden.

Wanneer kunt u geen Serevent gebruiken?

Dit medicijn dient u niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of de hulpstoffen in dit medicijn. Voor kinderen onder 4 jaar wordt het afgeraden om dit medicijn te gebruiken.

Hoe dient u Serevent te gebruiken?

Het medicijn dient u een keer per dag (of vaker) te gebruiken. Het is vaak de ernst van de aandoening welke bepaalt hoe vaak u het medicijn dient te gebruiken. Adem eerst diep en rustig uit. Gebruik de inhalator nu en adem diep in. Op de bovenkant van de inhalator kun je zien hoeveel doseringen er nog over zijn.

Dosering

Afhankelijk van de aandoening zal de arts bepalen welke dosering er nodig is. Voor volwassen en kinderen van 4 tot 12 jaar is het gebruikelijk om twee keer per dag een keer een dosering te gebruiken. Volwassenen welke last hebben van COPD (chronische obstructieve longziekte) is het advies om twee keer per dag een inhalatie te gebruiken. Het is belangrijk om u goed te laten adviseren door de dokter, ook nadat u het medicijn gebruikt.

Eventuele bijwerkingen

Het is mogelijk dat er bijwerkingen optreden. Dit is bij alle soorten medicijnen mogelijk. Het kan zijn dat u een allergische reactie krijgt. Dit komt echter weinig voor. Ook kunt u problemen krijgen met het ademhalen. U kunt jeuk krijgen of een zwelling in het gezicht. Informeer direct uw arts als dit het geval is. De meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, een zwak gevoel, hartkloppingen, spierkrampen of trillende handen. Vaak duren deze bijwerkingen niet lang en gaan ze snel over.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Serevent”