Menu
Sale

Sevikar

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 85,39.Huidige prijs is: € 77,39.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Sevikar?

Sevikar is een medicijn tegen hoge bloeddruk.

Wanneer gebruikt u Sevikar?

Sevikar is een medicijn tegen hoge bloeddruk, ook wel hypertensie genoemd. Sevikar bevat twee actieve ingrediënten namelijk olmesartan medoxomil en amlodipine. Dit zijn stoffen die de angiotensine II receptor en calcium opname verminderen. Olmesartan is werkzaam doordat het de activiteit van angiotensine II, een hormoon in uw lichaam ervoor kan zorgen dat de bloedvaten samentrekken vermindert. Amlodipine vermindert naast de calcium opbouw die soms in de aderen kan plaatsvinden waardoor er verminderde kans op vernauwing en blokkades in de aderen is en de aderen kunnen verwijden. Als resultaat zorgt Sevikar ervoor dat het hart minder hard hoeft te werken om een normale bloedcirculatie te behouden en wordt de bloeddruk dus vermindert.

Wanneer gebruikt u geen Sevikar?

Sevikar niet gebruiken als u de volgende aandoeningen heeft: een allergie voor gelijkwaardige behandelingen, ernstige leverklachten, galblaasaandoeningen, erg lage bloeddruk, onvoldoende bloedtoevoer naar verschillende lichaamsweefsels of slechte bloedsomloop naar het hart. Daarnaast wordt het niet aangeraden Sevikar tijdens het vroege stadium van de zwangerschap en zeker ook niet na 3 maanden zwangerschap of langer te gebruiken. Sevikar gebruiken bij het geven van borstvoeding wordt ook afgeraden.

Hoe dient u Sevikar te gebruiken?

Oraal innemen, zoals voorgeschreven staat in de bijsluiter.

Bijwerkingen

Sevikar kan mogelijk bijwerkingen veroorzaken. De meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, duizeligheid, zwelling van de enkels, voeten, benen, handen of armen en vermoeidheid. Mocht u andere bijwerkingen hebben bekijk de bijsluiter en neem indien nodig contact op met een arts.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sevikar”