Menu
Sale

SildeHEXAL

Artikelnummer: f68be12f7f64.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 136,00.Huidige prijs is: € 123,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is SildeHEXAL?

Dit medicijn bevat de stof sildenafil. Sildenafil is een zogenoemde fosfodiësterase type 5 remmer. Het medicijn zorgt voor het ontspannen van de bloedvaten in de penis om de doorbloeding te verbeteren. Het is op die manier mogelijk om een seksuele prikkeling de erectie gemakkelijker en langer te laten plaatsvinden.

Wanneer gebruikt u SildeHEXAL?

Het medicijn wordt voorgeschreven bij mensen met erectie stoornissen (of impotentie). De meeste mannen krijgen hier vroeg of laat mee te kampen. Impotentie komt door een probleem van de doorbloeding in de penis. De zwellichamen kunnen niet goed of niet compleet volstromen met bloed en hierdoor kunnen er problemen met de erectie ontstaan. SildeHexal zorgt ervoor dat deze doorbloedingsproblemen opgeheven worden (tijdelijk) en waardoor het wel mogelijk is om een erectie te krijgen en normale seksuele activiteit uit te voeren.

Wanneer kunt u geen SildeHEXAL gebruiken?

Dit medicijn dient u niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of de hulpstoffen in dit medicijn. Het medicijn is niet geschikt voor mannen welke geen problemen hebben met het krijgen van een erectie. Het mag ook niet gebruikt worden door vrouwen.

Hoe dient u SildeHEXAL te gebruiken?

U dient het medicijn een uur voordat u seksueel actief wilt gaan worden te gebruiken. De tablet dient u in zijn geheel met wat water in te nemen. Het medicijn kunt u tijdens, voor of na de maaltijd innemen. Na het eten het medicijn innemen kan de duur voordat het medicijn actief wordt verlengen.

Dosering

Het medicijn is beschikbaar in verschillende sterktes. De arts zal de juiste dosering adviseren. In het algemeen starten mannen van 18 jaar en ouder met een keer per dag 50 milligram, een uur voordat men seksuele activiteiten wil gaan ondernemen.

Eventuele bijwerkingen

Bij dit medicijn zijn er bijwerkingen mogelijk. Denk hierbij aan het krijgen van hoofdpijn, blozen, storingen in het gezichtsveld, een verstopte neus of duizeligheid. Als de erectie langer dan 4 uur aanhoudt dient u contact op te nemen met een arts. Lees ook de bijsluiter voor de complete lijst van bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “SildeHEXAL”