Menu
Sale

Sildenafil Hennig

Artikelnummer: f1c873c307ff.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 389,00.Huidige prijs is: € 349,70.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Sildenafil Hennig?

De werkzame stof in het medicijn is sildenafil. Het is een medicijn welke onder de fosfodiësterase type vijf remmers valt. Het is een medicijn welke de doorbloeding van de penis bevordert en zorgt dat het voor een man weer mogelijk is om een erectie te krijgen bij seksuele prikkelingen.

Wanneer gebruikt u Sildenafil Hennig?

Het medicijn wordt door mannen gebruikt om een erectie te krijgen. Mannen met erectiestoornissen (impotentie) gebruiken het medicijn om een erectie te kunnen krijgen. Het medicijn helpt om tijdelijk de erectie mogelijk te maken door de doorbloeding van de penis te verbeter.

Wanneer kunt u geen Sildenafil Hennig gebruiken?

Dit medicijn dient u niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of de hulpstoffen in dit medicijn. Het medicijn is niet geschikt voor mannen zonder erectieproblemen. Ook vrouwen dienen dit medicijn niet te gebruiken.

Hoe dient u Sildenafil Hennig te gebruiken?

U dient het medicijn een uur voor de geplande seksuele activiteit in te nemen. U kunt het medicijn voor, tijdens of na de maaltijd innemen. Het is goed om te weten dat wanneer u het na de maaltijd neemt het langer kan duren, voordat het medicijn gaat werken.

Dosering

Het medicijn is in verschillende sterktes beschikbaar. De arts zal adviseren welke sterkte u het beste kunt gebruiken. Voor volwassen mannen vanaf 18 jaar geldt dat u een keer per dag een tablet van 50 milligram kunt innemen (een uur voor uw seksuele inspanningen).

Eventuele bijwerkingen

Net als bij zoveel andere medicijnen is het bij dit medicijn ook mogelijk dat u mogelijk last krijgt van bijwerkingen. Denk hierbij aan hoofdpijn, blozen, duizeligheid, een verstopte neus of een wazig zicht of overgevoeligheid voor licht. Lees ook de bijsluiter voor de totale lijst van mogelijke bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sildenafil Hennig”