Menu
Sale

Sildenafil Hennig

SKU: f1c873c307ff.
Categorie:

*  389,00  349,70

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Sildenafil Hennig?

De werkzame stof in het medicijn is sildenafil. Het is een medicijn welke onder de fosfodiësterase type vijf remmers valt. Het is een medicijn welke de doorbloeding van de penis bevordert en zorgt dat het voor een man weer mogelijk is om een erectie te krijgen bij seksuele prikkelingen.

Online Sildenafil Hennig kopen zonder recept

In onderstaande tabel kunt u zien waar u Sildenafil Hennig kunt bestellen zonder een recept van uw eigen huisarts. Eén van de aangesloten artsen van de onderstaande online doktersdienst zal na het beoordelen van uw online consult een recept voor u uitschrijven (mits de arts geen complicaties voor u ziet om Sildenafil Hennig te gebruiken).

Online Doktersdienst Dosering Prijs *
Bestel nu » Sildenafil Hennig v.a. 100 mg 36 tabl. v.a. € 349,70

* Prijs is inclusief de kosten van het online consult.

Wanneer gebruikt u Sildenafil Hennig?

Het medicijn wordt door mannen gebruikt om een erectie te krijgen. Mannen met erectiestoornissen (impotentie) gebruiken het medicijn om een erectie te kunnen krijgen. Het medicijn helpt om tijdelijk de erectie mogelijk te maken door de doorbloeding van de penis te verbeter.

Wanneer kunt u geen Sildenafil Hennig gebruiken?

Dit medicijn dient u niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of de hulpstoffen in dit medicijn. Het medicijn is niet geschikt voor mannen zonder erectieproblemen. Ook vrouwen dienen dit medicijn niet te gebruiken.

Hoe dient u Sildenafil Hennig te gebruiken?

U dient het medicijn een uur voor de geplande seksuele activiteit in te nemen. U kunt het medicijn voor, tijdens of na de maaltijd innemen. Het is goed om te weten dat wanneer u het na de maaltijd neemt het langer kan duren, voordat het medicijn gaat werken.

Dosering

Het medicijn is in verschillende sterktes beschikbaar. De arts zal adviseren welke sterkte u het beste kunt gebruiken. Voor volwassen mannen vanaf 18 jaar geldt dat u een keer per dag een tablet van 50 milligram kunt innemen (een uur voor uw seksuele inspanningen).

Eventuele bijwerkingen

Net als bij zoveel andere medicijnen is het bij dit medicijn ook mogelijk dat u mogelijk last krijgt van bijwerkingen. Denk hierbij aan hoofdpijn, blozen, duizeligheid, een verstopte neus of een wazig zicht of overgevoeligheid voor licht. Lees ook de bijsluiter voor de totale lijst van mogelijke bijwerkingen.

Online bestellen

Als u online dit Erectiestoornis medicijn wilt bestellen dan kan dit veilig, goedkoop & discreet via bovenstaande online doktersdienst. Hier vindt u tevens meer informatie over het medicijn Sildenafil Hennig met sildenafil als werkzame stof. Ook staat deze website boordevol Erectiestoornis informatie. Dus wilt u:

  • Goedkoop online Sildenafil Hennig kopen zonder recept;
  • Meer informatie over Sildenafil Hennig;
  • Alle Erectiestoornis informatie bekijken;
  • Overige Erectiestoornis medicijnen bekijken en bestellen.

Als u in één van bovenstaande punten geïnteresseerd bent, verzoeken wij u om op onderstaande oranje button te klikken. Hier vindt u meer informatie of bent u in de gelegenheid dit medicijn online aan te schaffen zonder een eigen recept.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sildenafil Hennig”