Menu
Sale

Sildenafil Pfizer

Artikelnummer: 3832787138f9.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 67,00.Huidige prijs is: € 61,20.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Sildenafil Pfizer?

Sildenafil Pfizer is een geneesmiddel dat gebruikt wordt ter behandeling van erectiestoornissen. Het geneesmiddel bevat sildenafil en dit stofje behoort tot de medicijncategorie fosfodiesterase-type 5 (PDE5)-remmers. Sildenafil Pfizer zorgt ervoor dat de bloedvaten in de penis ontspannen bij een seksuele prikkeling, waardoor het bloed in de penis beter door kan stromen en er een erectie kan ontstaan.

Wanneer gebruikt u Sildenafil Pfizer?

Sildenafil Pfizer wordt voorgeschreven aan mannen die met erectiestoornissen kampen. Bij erectiestoornissen of impotentie wordt de penis niet of onvoldoende stijf voor de seksuele gemeenschap, waardoor gemeenschap moeilijker of onmogelijk wordt. Sildenafil Pfizer zorgt ervoor dat de penis bij seksuele prikkeling toch stijf kan worden, door de bloedvaten in de penis te ontspannen en zo meer bloed door het geslachtsorgaan te laten lopen.

Wanneer gebruikt u geen Sildenafil Pfizer?

Sildenafil Pfizer mag niet gebruikt worden door mensen die overgevoelig zijn voor sildenafil of de hulpstoffen in het geneesmiddel. Mensen met hart- en/of leverproblemen wordt het gebruik van Sildenafil Pfizer ook afgeraden.

Hoe dient u Sildenafil Pfizer te gebruiken?

Sildenafil Pfizer moet 1 uur voor de seksuele gemeenschap ingenomen worden met een glas water. Er ontstaat alleen een erectie als er sprake is van een seksuele prikkeling of seksuele opgewondenheid, zoals ook het geval is bij mannen zonder erectieproblemen. De inwerktijd van Sildenafil Pfizer is ongeveer een half uur tot een uur, maar dit verschilt per gebruiker. Vermijd het nuttigen van zware maaltijden, want door zware maaltijden kan het langer duren voor het medicijn werkt.

Dosering

De meest gangbare dosering bij het gebruik van Sildenafil Pfizer i s een dosering van 50 mg. Deze dosering kan in overleg met een arts verhoogd of verlaagd worden, maar doseringen van hoger dan 100 mg worden afgeraden. Voor het beste resultaat, is het belangrijk Sildenafil Pfizer precies volgens de uitleg in de bijsluiter te gebruiken.

Bijwerkingen

Sildenafil Pfizer kent verschillende bijwerkingen, maar niet iedere gebruiker van het geneesmiddel krijgt met deze bijwerkingen te maken. Enkele bijwerkingen die gebruikers van Sildenafil Pfizer kunnen ervaren, zijn blozen, een ontregelde spijsvertering, een verstopte neus, afwijkingen in het zien van kleuren, gevoeligheid voor licht, onscherp zien, verminderd scherp zien en duizeligheid.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sildenafil Pfizer”