Menu
Sale

Soolantra

Artikelnummer: 3e787350f85f.
Categorie:

*  108,50

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Soolantra?

Soolantra is een geneesmiddel dat ook wel Soolantra crème wordt genoemd. De werkzame stof in het geneesmiddel is ivermectine en deze werkzame stof vermindert de symptomen van rosacea. Het geneesmiddel is receptplichtig, wat betekent dat u het medicijn alleen kunt krijgen met een recept van een erkend arts.

Wanneer gebruikt u Soolantra?

Soolantra wordt voorgeschreven aan mensen die te maken hebben met de aandoening rosacea. Deze huidaandoening gaat gepaard met klachten als rode vlekken in het gezicht, zichtbare uitgezette bloedvaatjes, een branderig gevoel op de huid en bultjes, vlekken en/of puistjes. Soolantra maakt de huid niet alleen rustiger, maar ook egaler. Na enkele weken ziet de gebruiker van het geneesmiddel echt verschil in de conditie van de huid.

Wanneer gebruikt u geen Soolantra?

Soolantra is geen geschikt geneesmiddel voor mensen die overgevoelig zijn voor ivermectine of een van de werkzame hulpstoffen in het geneesmiddel. Heeft de gebruiker specifieke lichamelijke klachten en/of worden er andere geneesmiddelen gebruikt, dan moet dit altijd aan de arts gemeld worden in het consult.

Hoe dient u Soolantra te gebruiken?

Soolantra wordt dun aangebracht op een schone, droge huid. Bij het opsmeren van de crème, moeten de oogleden en de lippen vermeden worden. Ook mag de crème niet in de mond, ogen of neus komen. Direct na het aanbrengen van het product, moeten de handen goed gewassen worden. Wilt u eventueel make-up aanbrengen, dan moet de crème eerst goed gedroogd zijn.

Bij het gebruik van Soolantra kan het even duren voor de gebruiker resultaat ziet. Pas als de gebruiker na drie maanden nog geen resultaat ziet, is het raadzaam om contact op te nemen met een arts.

Dosering

Soolantra wordt 1 keer per dag gebruikt, in een kleine hoeveelheid. Hoe lang de kuur Soolantra precies moet duren, wordt bepaald door een arts. Het geneesmiddel is niet geschikt voor mensen die jonger zijn dan 18 jaar en wordt dan ook alleen voorgeschreven aan volwassenen.

Bijwerkingen

Soolantra kan enkele bijwerkingen geven, al heeft niet iedere gebruiker hier last van. De bijwerkingen die het vaakst optreden bij het gebruik van dit geneesmiddel, zijn huidirritatie (een branderig gevoel en/of jeuk) en een droge huid.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Soolantra”