Menu
Sale

Spedra

Artikelnummer: 42d685a59cff.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 93,00.Huidige prijs is: € 84,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Spedra?

Spedra is een geneesmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor mannen die last hebben van erectieproblemen. Hoewel het geneesmiddel bij de meeste mensen bekend is onder de naam Spedra is de officiële wetenschappelijke naam avanafil. Het is in de Verenigde Staten ontwikkeld en nog niet heel lang beschikbaar in Europa. Net zoals andere erectiepillen remt Spedra het enzym PDE5. Dit heeft tot gevolg dat het gladde spierweefsel in de penis ontspant waardoor het bloed makkelijker in het penisweefsel kan stromen. Het resultaat hiervan is een erectie.

Wanneer gebruikt u Spedra?

Spedra is bedoeld als middel om een erectie te veroorzaken bij volwassen mannen. Het is hierbij belangrijk om in ogenschouw te nemen dat Spedra het erectieprobleem geneest, het helpt enkel om alsnog een erectie te krijgen. Een ander belangrijk eigenschap is dat het medicijn enkel helpt wanneer het samen gaat met seksuele stimulatie. Overigens is Spedra niet alleen te gebruiken voor mannen die geen erectie kunnen krijgen, maar ook voor mannen die slechts een korte erectie krijgen. Spedra is dus bedoeld om een erectie te krijgen en tevens langer te behouden.

Wanneer kunt u geen Spedra gebruiken?

Niet iedereen kan dit medicijn gebruiken. Zo is het ongeschikt voor mannen onder de achttien jaar. Ook mensen die last hebben van hart of vaat problemen, of dit in het verleden hebben gehad, kunnen dit medicijn beter niet gebruiken. Bovendien is Spedra niet te combineren met bepaalde geneesmiddelen, zoals alle medicijnen die nitraten bevatten of geneesmiddelen tegen aids. Wanneer u anderen medicijnen slikt, is het altijd verstandig te overleggen met een arts alvorens u Spedra gebruikt. Ook bij ernstige afwijkingen aan een orgaan, is het af te raden dit geneesmiddel te gebruiken.

Hoe dient u Spedra te gebruiken?

Spedra werkt het best wanneer het ongeveer een half uur gebruikt wordt voordat u seksueel actief wilt zijn. Het is een pil die oraal ingenomen dient te worden. Bovendien werkt het medicijn het beste op een niet al te volle maag. Wanneer Spedra gebruikt wordt op een volle maag, duurt het langer voordat het medicijn werkt.

Dosering

Spedra is in verschillende sterktes beschikbaar. Er zijn tabletten van 50 mg, 100 mg, en 200 mg. Over het algemeen wordt er gebruikers aanbevolen om maximaal een tablet per dag te gebruiken, een half uur voordat men seksueel actief wil zijn. Welke sterkte er gebruikt moet worden is per geval verschillend. Het is aan te raden om met de minst sterke tablet te beginnen.

Eventuele bijwerkingen

Er zijn diverse bijwerkingen bekend van Spedra. Zo kan de gebruiker last krijgen van hoofdpijn en blozen. Ook een verstopte neus en vermoeidheid kunnen bijwerkingen zijn van het medicijn. Daarnaast kunnen er oog klachten ontstaan zoals wazig zicht, waardoor het niet verstandig is om met dit medicijn op achter het stuur plaats te nemen. Over het algemeen zijn de bijwerkingen echter mild.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Spedra”