Menu
Sale

Strepsils

* Oorspronkelijke prijs was: € 9,95.Huidige prijs is: € 4,70.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Strepsils?

Strepsils en Strepfen keelpastilles helpen bij keelpijn. De zuigtabletten verzachten een zere keel en zijn verkrijgbaar in diverse smaken.

Wanneer gebruikt u Strepsils?

Strepsils en Strepfen worden gebruikt bij keelpijn als gevolg van verkoudheid of griep. Door een virus zwelt het weefsel in de keel op, wat pijn veroorzaakt en het slikken kan bemoeilijken. Strepsils en Strepfen kan op onderstaande manieren helpen. Daarnaast werkt het medicijn snel, een half uur na inname moeten de klachten al verminderen.
Strepsils keeltabletten zijn bedoeld voor beginnende keelpijn. De werkzame stoffen amylmetacresol en dichloorbenzylalcohol ontsmetten de keel, waardoor de kans op een keelontsteking vermindert. Strepsils zijn verkrijgbaar in veel verschillende smaken, waaronder honing/citroen, aardbei en sinaasappel/vitamine C.
Strepfen keeltabletten bevatten flurbiprofen. Dat is een ontstekingsremmende pijnstiller. Dit medicijn verlaagt koorts, vermindert zwelling in de keel en heeft een sterke pijnstillende werking.

Wanneer gebruikt u geen Strepsils?

Gebruik Strepsils en Strepfen niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. U mag Strepfen keeltabletten ook niet gebruiken als u lijdt aan of in het verleden last heeft gehad van bloedingen in het maagdarmkanaal, als u lijdt aan een lever, nier of hartafwijking of als u andere pijnstillers van het type NSAID gebruikt. Gebruik Strepsils en Strepfen ook niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Hoe dient u Strepsils te gebruiken?

Strepsils en Strepfen keeltabletten worden als volgt gebruikt:
Strepsils: Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: 1 tablet per twee tot drie uur langzaam opzuigen. Gebruik Strepsils niet langer dan 3 dagen achtereen. Strepsils Cool zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
Strepfen: Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet per drie tot zes uur langzaam opzuigen. Gebruik niet meer dan 5 zuigtabletten per dag en neem de tabletten niet langer dan 3 dagen achtereen in.

Bijwerkingen

Bij het gebruik van Strepsils en Strepfen zijn geen bijwerkingen te verwachten.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Strepsils”