Menu
Sale

Sunya

Categorie:

*  54,19

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Sunya?

Sunya is een combinatiepil. Het voorkomt de eisprong en dus ook zwangerschap.

Wanneer gebruikt u Sunya?

Sunya is een combinatiepil die wordt gebruikt als anticonceptiemiddel. Deze pil bevat twee synthetische hormonen die op een vergelijkbare manier werken als progesteron en oestrogeen. De actieve bestanddelen van Sunya zijn ethinylestradiol en gestodeen en de aanwezigheid van deze stoffen in het lichaam zorgt ervoor dat het reproductiestelsel en de eierstokken denken dat er al een eiersprong heeft plaatsgevonden. Hierdoor wordt er geen eicel gereed gemaakt voor de ovulatie. Ook wordt het baarmoederslijmvlies niet verder opgebouwd waardoor het ook minder geschikt wordt voor innesteling. De stoffen in Sunya zorgen er verder voor dat er een slijmprop wordt gevormd rond de baarmoederhals.

Wanneer gebruikt u geen Sunya?

Bespreek uw medische geschiedenis altijd met een arts. Zie verdere informatie in de bijgeleverde bijsluiter.

Hoe dient u Sunya te gebruiken?

Sunya wordt oraal, eenmaal daags ingenomen. En dient 21 dagen lang te worden ingenomen. Vervolgens volgt er een stopweek van 7 dagen. Na de stopweek dient de gebruikster met een nieuwe strip te beginnen. Zie uitgebreide informatie in de bijsluiter.

Bijwerkingen

Sunya heeft bijwerkingen die vaak geassocieerd worden bij het gebruik van anticonceptiepil. Zie bijgeleverde bijsluiter voor uitgebreide informatie.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sunya”