Menu
Sale

Surgam

Artikelnummer: 01adde8c844a.

* Oorspronkelijke prijs was: € 84,49.Huidige prijs is: € 77,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Surgam?

Dit is een medicijn welke pijnstillend werkt en ook ontstekingsremmend. Daarnaast heeft het ook een koortsverlagende werking. Het medicijn bevat de stof tiaprofeenzuur. Dit medicijn valt onder de niet steroïde ontstekingsremmers (NSAID) en worden veelal voorgeschreven bij reumatische aandoeningen, reumatoïde artritis, artrose en bij pijn en ook bij zwellingen na een operatie. Het medicijn helpt om de pijnsignalen de hersenen niet te laten bereiken. Hierdoor vermindert de pijn. Ook heeft het een positieve werking bij een ontsteking.

Wanneer gebruikt u Surgam?

Het medicijn wordt gebruikt als een pijnstiller en koortsverlagend middel na een operatie, bij mensen met reumatische aandoeningen en reumatoïde artritis. Ook bij artrose wordt het voorgeschreven.

Wanneer kunt u geen Surgam gebruiken?

Dit medicijn dient u niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of de hulpstoffen in dit medicijn. U kunt het medicijn niet in uw laatste drie maanden van uw zwangerschap gebruiken. Ook wanneer u borstvoeding geeft dient u dit medicijn niet in te nemen. Tijdens de eerste zes maanden van de zwangerschap dient u het gebruik van het medicijn met uw arts te overleggen.

Hoe dient u Surgam te gebruiken?

Het medicijn dient bij volwassenen twee keer 300 milligram per dag gebruikt te worden of drie keer per dag 200 milligram. Het is goed om de medicijnen na het eten in te nemen. Bij twee keer per dag dient dit in de ochtend en in de avond te zijn. Het medicijn begint na een half uur tot een uur te werken en werkt dan voor vier uren.

Dosering

Het medicijn komt in verschillende doseringen. Lees ook de bijsluiter.

Eventuele bijwerkingen

Het medicijn kan bijwerkingen hebben. Vaak gaan deze snel weer weg. U kunt last krijgen van sufheid, vermoeidheid, duizeligheid, misselijkheid, diarree en ook hoofdpijn. Daarnaast zijn er nog enkele andere bijwerkingen. Lees hiervoor de bijsluiter.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Surgam”