Menu
Sale

Syfilis zelftest

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 24,99.Huidige prijs is: € 16,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Syfilis zelftest?

Met de Syfilis Zelftest van Easy Home kunt u zelf vaststellen of u besmet bent met de geslachtsziekte syfilis. Bij een besmetting met syfilis maakt het lichaam antistoffen aan. De Syfilis Zelftest kan deze antilichamen detecteren in het bloed. De test is gemakkelijk uit te voeren en de uitslag is binnen een kwartier af te lezen op de testcassette.

Wanneer gebruikt u Syfilis zelftest?

Syfilis wordt veroorzaakt door een bacterie die zich nestelt in de vagina, penis, mond of anus. Op die plekken kunnen er kleine zweertjes ontstaan, die na een aantal weken vanzelf verdwijnen. De ziekte zelf verdwijnt echter niet, via het bloed verspreidt de bacterie zich door het hele lichaam. In dit stadium kunnen er klachten ontstaan die lijken op de griep. Wordt syfilis niet behandeld, dan kunnen er later ernstige complicaties optreden waaronder oogproblemen, haaruitval en beschadigingen aan de organen, het ruggenmerg en de botten.

Wanneer gebruikt u geen Syfilis zelftest?

De Syfilis Zelftesten zijn niet geschikt voor hemofiliepatiënten of voor mensen die bloedverdunners gebruiken. Gebruik de test niet als de houdbaarheidsdatum op de verpakking is verstreken.

Hoe dient u Syfilis zelftest te gebruiken?

Het uitvoeren van de test staat hieronder kort beschreven. Lees voor het uitvoeren van de test zorgvuldig de gebruiksaanwijzing.

Haal de testcassette uit de verpakking en plaats deze op een vlakke ondergrond.
Was en droog uw handen.
Prik met het bijgeleverde lancet in uw vinger en breng voldoende bloed aan in het testrondje, zoals aangegeven in de handleiding.
Voeg 6 druppels testvloeistof toe.
Wacht tien minuten en lees dan de uitslag af.

Uitslag van de Syfilis Zelftest

De testcassette bevat een resultaatvenster waarin de uitslag wordt afgelezen. Dit gebeurt door middel van streepjes. Er zijn drie uitslagen mogelijk:

1 streepje: de test heeft (nog) geen besmetting kunnen aantonen. Het kan zijn dat u te vroeg getest heeft. Het kan namelijk enige weken tot maanden duren voordat het lichaam de antistoffen tegen de syfilis-bacterie gaat aanmaken. Doe na enige tijd een nieuwe test. Is deze ook negatief en blijft u last houden van klachten of maakt u zich zorgen, neem dan contact op met een arts.

2 streepjes: er lijkt inderdaad sprake te zijn van een besmetting met Syfilis. Neem zo snel mogelijk contact op met uw eigen huisarts. Deze zal aanvullend onderzoek doen en medicijnen voorschrijven. Licht ook uw (voormalige) bedpartner(s) in: omdat syfilis zeer besmettelijk is, kan hij of zij deze soa ook hebben.

Geen streepje: de test is niet goed uitgevoerd. Doe een nieuwe test en volg de instructies goed op.

Bijwerkingen

De Syfilis Zelftest geeft geen bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Syfilis zelftest”