Menu
Sale

Tadalafil

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 89,99.Huidige prijs is: € 81,69.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Tadalafil?

Tadalafil is een erectiepil die recentelijk nieuw op de markt is gekomen en is daarmee de nieuwste erectiepil die verkrijgbaar is in Europa.

Wanneer gebruikt u Tadalafil?

Een erectiestoornis is een aandoening die veel vaker voorkomt dan de meeste mensen denken. Ongeveer de helft van de mannen boven de 40 jaar oud kan met erectiestoornissen in aanraking komen maar ook jongere mannen kunnen er al last van hebben. Tadalafil is de generieke versie van Cialis.  Tadalafil is een PDE5-remmer, welke erecties veroorzaakt door de bloedtoevoer naar uw penis te verbeteren. cGMP-specifiek fosfodiësterase type 5 afgekort PDE5,  is een enzym wat van nature in het lichaam aanwezig is en de bloedsomloop reguleert. Bij mannen met erectiestoornissen zorgt PDE5 ervoor dat de bloedvaten rond de penis juist te weinig verwijden, waardoor het bloed niet in de zwellichamen terechtkomt en het moeilijk wordt om een erectie te krijgen. Tadalafil is een PDE5-remmer, waardoor het nadelige effect van PDE5 afneemt bij inname van deze erectiepil. Hierdoor kunnen de bloedvaten zich wel verwijden bij seksuele opwinding en kan het bloed veel makkelijker naar de zwellichamen in de penis stromen. Hierdoor kunt u weer een erectie krijgen die hard genoeg is voor seksueel contact.

Wanneer gebruikt u geen Tadalafil?

Tadalafil niet gebruiken als u nitraten slikt. Tadalafil is mogelijk niet geschikt voor u wanneer u in het verleden of tegenwoordig last heeft vann hypertensie, hartklachten, oogproblemen, leukemie, sikkelcelanemie, enige aandoening die de vorm van uw penis beïnvloedt of lever/nierziekten. Mocht u andere medicijnen slikken overleg dan met een arts.

Hoe dient u Tadalafil te gebruiken?

Tadalafil wordt oraal via een pil ingenomen. Zie voor juiste dosering de bijgeleverde bijsluiter.

Bijwerkingen

Mochten er bijwerkingen optreden raadpleeg de bijsluiter en neem contact op met een arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Tadalafil”