Menu
Sale

Testim

Artikelnummer: 43896953dffb.

* Oorspronkelijke prijs was: € 159,49.Huidige prijs is: € 146,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Testim?

Testosteron wordt van nature in het lichaam gemaakt door de testikels. Het helpt het lichaam bij het produceren van sperma. Ook zorgt het ervoor dat je de mannelijke geslachtskenmerken behouden, zoals een zware stem en lichaamsbeharing. Het zorgt er ook voor dat je seksueel kan functioneren en opgewonden raakt. Mensen met een testosterontekort kunnen er voor kiezen om Testim te gebruiken.

Het is een geneesmiddel in de vorm van doorzichtige gel die het mannelijk hormoon bevat. De gel moet op de schouders of bovenarmen aangebracht worden, zodat het door uw huid in het lichaam terecht komt. Het soort testosteron is exact hetzelfde dat door de testikels aangemaakt wordt.

Gebruik

U dient de Testim gel aan te brengen op een schoongemaakt stuk droge huid van de bovenarm en/of de schouders. Laat de Testim gel enige minuten intrekken voordat u zich weer aankleed. Het beste effect treed op als u de gel dagelijks op een vast tijdstip aanbrengt. Let op dat u de gel niet op open wondjes of een geïrriteerde huid aanbrengt.

Wanneer kunt u geen Testim gel gebruiken?

Testim gel is bedoeld voor volwassen mannen (18+), dus het mag niet gebruikt worden door mannen jonger dan 18 jaar. Mannen die kanker hebben of kanker hebben gehad mogen dit middel niet gebruiken, mits een arts anders voorschrijft. Sommige mannen zijn allergisch voor dit middel en kunnen bepaalde uitslag krijgen bij het gebruik van Testim gel. Mocht dit voorvallen dan moet u gelijk een medische deskundige inschakelen. Ook bij overgevoeligheid wordt afgeraden dit middel verder te gebruiken. Houdt u zich altijd aan de voorgeschreven dosis en ga niet zelf experimenteren met het middel. Voorkom te allen tijden dat een vrouw of kind in aanraking komt met dit middel.

Hoe dient u Testim gel te gebruiken?

De Testim gel moet aangebracht worden op uw huid van de schouder en/of bovenarm (zie bijsluiter). Zorg ervoor dat de huid goed schoon en droog is. Laat het middel een aantal minuten intrekken voordat u de huid betast met bijvoorbeeld uw kleren. Het middel is voor dagelijks gebruik en moet elke dag op hetzelfde tijdstip aangebracht worden. Zorg dus voor een tijdstip dat u altijd tijd hiervoor heeft en het niet vergeet. Als uw huid stuk of geïrriteerd is dan mag de gel hier niet op aangebracht worden.

Eventuele bijwerkingen

Buitenom de ‘normale’ bijwerkingen die vaker voorkomen bij medicijnen (hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, etc.) kan Testim gel bijwerkingen veroorzaken. De kans is klein dat dit voorkomt, want 10% van de mannen die dit middel gebruiken hebben bijwerkingen. Lees goed de bijsluiter voor alle eventuele bijwerkingen, zodat u hier op voorbereid bent en u hier op kan inspelen. Heeft u twijfel bij een bepaalde bijwerking, dan adviseren we om altijd een deskundige in te schakelen die u verder kan helpen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Testim”