Menu
Sale

Tetralysal 300 (Tetracycline)

Artikelnummer: 0fb66679fc81.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 55,00.Huidige prijs is: € 50,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Tetralysal 300 (Tetracycline)?

Dit medicijn is een antibioticum welke gebruikt wordt bij huidaandoeningen, zoals acne en rosacea. Het is een geneesmiddel dat ook bij infecties van de urinewegen, de ogen of de ademhalingswegen gebruikt kan worden. De werkzame stof in het medicijn is Lymecycline. Het middel helpt de groei van bacteriën af te remmen welke de infecties veroorzaken.

Wanneer gebruikt u Tetralysal 300?

Het medicijn wordt gebruikt om infecties te genezen van de urinewegen, de ademhalingswegen of de ogen. Ook bij huidaandoeningen, zoals acne en rosacea wordt het gebruikt.
Door de bacteriën in het lichaam minder snel te laten groeien helpt het je te genezen. De schadelijke bacteriën zullen afnemen in het lichaam waardoor de infectie vermindert of zelfs helemaal verdwijnt. Vaak heeft het enige tijd nodig om de resultaten te zien. Na een paar weken moeten de klachten vermindert zijn.

Wanneer kunt u geen Tetralysal 300 gebruiken?

Dit medicijn dient u niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of de hulpstoffen in dit medicijn. Als u zwanger wilt worden, bent of als u borstvoeding geeft dient u dit medicijn niet te gebruiken. Ook is dit medicijn niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Overleg ook met de arts welke andere medicaties u gebruikt. Er kan namelijk een wisselwerking optreden.

Hoe dient u Tetralysal 300 te gebruiken?

Het medicijn dient u te gebruiken zoals door uw arts voorgeschreven. Slik de capsules van 300 milligram met volop water door. Doe dit nadat u ruim een uur niets heeft gegeten. Eet ook twee uur na het innemen van de capsules niets meer. De dosering bij acne is 300 milligram iedere dag. Het kan zijn dat de dosering soms gehalveerd wordt. Het is belangrijk om gebruik op te bouwen en later ook weer af te bouwen. Stop niet in een keer met het gebruiken van dit medicijn.

Dosering

Het medicijn komt in een capsulevorm van 300 milligram per dag. Volg het advies van uw arts op rondom het gebruik.

Eventuele bijwerkingen

Ook bij dit medicijn zijn bijwerkingen mogelijk. Denk hierbij aan misselijkheid, diarree, duizeligheid en ook hoofdpijn. Ook kan de huid gevoeliger worden voor UV straling en zonlicht. Ga daarom niet overmatig zonnen en gebruik een goede zonnebrandcrème. Lees ook de bijsluiter voor de complete lijst van bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Tetralysal 300 (Tetracycline)”