Menu
Sale

Tramadol Actavis

Artikelnummer: 998cca5a9196.
Categorie:

*  59,00

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Tramadol Actavis?

Tramadol Actavis is een pijnstiller die de werkzame stof tramadol bevat. Deze stof onderbreekt de overdracht van pijnprikkels in het zenuwstelsel, met als gevolg dat matige tot hevige pijnklachten flink afnemen. Omdat Tramadol Actavis zeer krachtig is, wordt deze morfine-achtige pijnstiller enkel voorgeschreven als paracetamol of ontstekingsremmende analgetica als aspirine niet goed werken.

Wanneer gebruikt u Tramadol Actavis?

Tramadol Actavis wordt gebruikt bij intense pijnklachten die niet verminderd kunnen worden met minder sterke pijnstillers. Het medicijn kan voorgeschreven worden bij pijnklachten als gevolg van een operatie of verwonding, maar ook bij zenuwpijn, artrose of migraine.

Wanneer gebruikt u geen Tramadol Actavis?

Tramadol Actavis is niet geschikt voor iedereen. Het geneesmiddel mag bijvoorbeeld niet gebruikt worden door mensen die overgevoelig zijn voor tramadol, zwanger zijn, epilepsie hebben, veel alcohol, slaapmiddelen of andere geneesmiddelen gebruiken of behandeld worden of net behandeld zijn met geneesmiddelen van het type MAO-remmers.

Gebruikers met een ernstige aandoening wordt altijd aangeraden melding te maken van deze aandoening voor Tramadol Actavis wordt voorgeschreven. Is de dokter op de hoogte van de medische geschiedenis, dan kan beter bepaald worden of het gebruik van Tramadol Actavis verstandig is.

Hoe dient u Tramadol Actavis te gebruiken?

Tramadol Actavis wordt geleverd in de vorm van capsules. Om het geneesmiddel op de juiste manier in te nemen, moet de capsule in zijn geheel doorgeslikt worden met een grote hoeveelheid water. Het geneesmiddel kan met of zonder voedsel worden ingenomen.

De pijnstillende werking van Tramadol Actavis begint meestal binnen een uur na het innemen van het geneesmiddel. Begin altijd met het gebruiken van de laagste dosering van de pijnstiller en breng de dosering alleen omhoog als dit strikt noodzakelijk is en aangeraden wordt door een arts.

Dosering

De gebruikelijke dosering van Tramadol Actavis is iedere 4 tot 6 uur 1 of 2 capsules van 50 mg. Per dag mag de gebruiker nooit meer dan 400 mg Tramadol Actavis innemen. Deze hoeveelheid van het geneesmiddel komt overeen met 8 capsules van 50 mg.

Tramadol Actavis is niet geschikt voor kinderen die jonger zijn dan 12 jaar oud en dit heeft te maken met de kracht van de pijnstiller.

Bijwerkingen

Tijdens het gebruik van Tramadol Actavis kunnen er bepaalde bijwerkingen optreden. De meest voorkomende bijwerkingen van de pijnstiller, zijn klachten als sufheid, slaperigheid, misselijkheid, braken, een droge mond, zweten, obstipatie en duizeligheid. De meeste bijwerkingen nemen na een tijdje af, omdat het lichaam na een tijdje gewend raakt aan het gebruik van het medicijn en hier minder heftig op reageert.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Tramadol Actavis”