Menu
Sale

Trigynon (Logynon)

Artikelnummer: 0828a2ea68c4.
Categorie:

*  48,00

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Trigynon (Logynon)?

Dit is een anticonceptie pil met de vrouwelijke hormonen levonorgestrel en esthinylestradiol. Het wordt ook wel een combinatiepil genoemd en helpt tegen de bescherming van een zwangerschap. Eens trip van het medicijn bestaat uit een drietal fasen, waarbij de samenstelling van de medicijnen veranderen (drie fasen tablet). Alle tabletten hebben 50 microgram esthinylestradiol.

Wanneer gebruikt u Trigynon?

Het medicijn wordt gebruikt om een zwangerschap te voorkomen. De anticonceptie pil zorgt op meerdere manieren ervoor dat u niet zwanger wordt. In de eerste plaats zal de rijping van de eicel voorkomen worden. Daarnaast verandert het slijm in de baarmoederhals. Ook de samenstelling van het slijm van de baarmoederwand zal veranderen. Hierdoor is de kans op een bevruchting kleiner.

Wanneer kunt u geen Trigynon gebruiken?

Als u allergisch bent tegen de werkzame stoffen of een andere reactie hierop vertoont is het niet verstandig om dit medicijn te gebruiken. Ook is het niet goed om dit medicijn te gebruiken als u zwanger wilt worden of al bent. Bij borstvoeding dient u dit medicijn niet te gebruiken.

Hoe dient u Trigynon te gebruiken?

Begin, zo mogelijk, op de eerste dag van uw menstruatie met het innemen van dit medicijn. U bent direct beschermd tegen een mogelijke zwangerschap. Als u later begint dan is de bescherming minder goed en dient u de eerste maand nog een condoom te gebruiken. Lees de bijsluiter goed en volg de aanwijzingen zorgvuldig op. Het onzorgvuldig gebruiken van de anticonceptiepil leidt namelijk in de praktijk vaak tot een ongewenste zwangerschap.

Dosering

Neem iedere dag een tablet in.

Eventuele bijwerkingen

Er zijn bijwerkingen mogelijk bij het gebruiken van dit medicijn. Natuurlijk hoeft het niet zo te zijn dat u hier last van krijgt. Het is mogelijk dat u last krijgt van tussentijdse bloedingen en hoofdpijn. Lees ook de bijsluiter voor andere mogelijke bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Trigynon (Logynon)”