Menu
Sale

TriRegol

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 54,35.Huidige prijs is: € 49,95.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is TriRegol?

TriRegol is een vorm van anticonceptie die tot de combinatiepillen behoort. Dit is een driefase pil

Wanneer gebruikt u TriRegol?

Door de actieve bestanddelen van TriRegol namelijk levonorgestrel en ethinylestradiol, blijft de hormoonspiegel constant en treden er geen pieken en dalen op. Zo denkt het lichaam dat er geen eisprong hoeft plaats te vinden. Zolang er geen ovulatie optreedt, komt er ook geen vruchtbare, rijpe eicel vrij en kan er geen zwangerschap optreden. Daarnaast zorgen de twee kunstmatige hormonen in TriRegol ervoor dat de vloeistof in de baarmoederhals dikker wordt. Op die manier kunnen spermacellen zich niet goed door de baarmoederhals heen bewegen en daardoor ook niet goed de baarmoeder en eileiders bereiken. Waardoor een zwangerschap voorkomen kan worden.

Wanneer gebruikt u geen TriRegol?

Overleg altijd met een arts als u een medische voorgeschiedenis heeft of andere medicijnen gebruikt.

Hoe dient u TriRegol te gebruiken?

TriRegol gedurende 21 dagen innemen, op de juiste volgorde. Elke stop week bedraagt 7 dagen. De totale cyclus van deze pil is dus 28 dagen. Zie uitgebreide informatie in de bijsluiter.

Bijwerkingen

TriRegol heeft bijwerkingen die vaak geassocieerd worden bij het gebruik van anticonceptiepil. Zie bijgeleverde bijsluiter voor uitgebreide informatie. Mochten er bijwerkingen optreden neem dan ook even contact op met een arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “TriRegol”