Menu
Sale

Truvada

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 1.085,00.Huidige prijs is: € 1.071,69.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Truvada?

Truvada dient als pre exposure prophylaxis (PrEP) en dient te worden ingenomen om HIV besmetting te voorkomen.

Wanneer gebruikt u Truvada?

Truvada is een zogenaamde antiretrovirale behandeling ter voorkoming van HIV besmetting en is werkzaam doordat het de werking van een lichaamseigen enzym blokkeert. Aangezien het HIV virus dit specifieke enzym nodig heeft om zich te herstellen en vermenigvuldigen wordt zo het risico op HIV infectie flink verlaagd. Truvada bevat twee actieve ingrediënten, namelijk emtricitabine en tenofovir disoproxil. De werking van deze bestanddelen is gelijkwaardig aan die van HIV behandelingen (PEP) en beperkt de mogelijkheid tot ontwikkeling van het HIV virus in het lichaam. Toch dient Truvada alleen als PrEP gebruikt te worden om zo het risico op HIV besmetting te verlagen.

Wanneer gebruikt u geen Truvada?

Truvada niet gebruiken als u allergisch bent voor een van de bestanddelen. Overleg met een arts indien u momenteel of eerder nierproblemen, leverziekten zoals hepatitis heeft gehad. Daarnaast is overleg noodzakelijk als u ouder dan 65 bent of enige intolerantie tegen suikers heeft.

Hoe dient u Truvada te gebruiken?

Dagelijks een tablet oraal gebruiken. Raadpleeg eerst de bijsluiter voor uitgebreide informatie.

Bijwerkingen

Truvada kan bijwerkingen veroorzaken. De meest voorkomende zijn diarree, overgeven, misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn, uitslag, zwakheid, abnormale fosfaatwaarden of creatine kinase waarden in het bloed. Mocht u heftigere/andere bijwerkingen krijgen raadpleeg de bijsluiter en contacteer een arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Truvada”