Menu
Sale

Uniroid HC

Artikelnummer: dd9b221330cb.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 55,00.Huidige prijs is: € 50,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Uniroid HC?

Dit medicijn wordt gebruikt wanneer iemand last heeft van aambeien. Het hoofdbestanddeel van dit medicijn is hydrocortison. Dit middel helpt om de jeuk te stillen en om de ontsteking te remmen. Ook zit er in dit geneesmiddel het hoofdbestanddeel cinchocaïne. Het is een medicijn dat de huid tijdelijk en plaatselijk gevoelloos maakt. De klachten verdwijnen hierdoor snel en de pijn en de jeuk worden een stuk minder.

Wanneer gebruikt u Uniroid HC?

Het medicijn wordt gebruikt als iemand last heeft van aambeien of van andere aandoeningen rondom de anus. Denk hierbij aan anale kloofjes en scheurtjes. Aambeien zorgen voor veel jeuk en pijn rondom de anus. Soms kan er ook helderrood bloed in de ontlasting zitten. Ook kan een aambei naar buiten zakken. Het is dan een uitwendige aambei. Aambeien zijn niet gevaarlijk. Wel zijn ze vervelend en kunnen ze erg jeuken en pijn doen. Het geneesmiddel helpt om de pijn te verlichten en om de aambeien te genezen. Het is goed om volop water te drinken, vezelrijke voeding en om voldoende te bewegen. Soms kan een laxeermiddel nodig zijn tot de aambeien weg zijn gegaan.

Wanneer kunt u geen Uniroid HC gebruiken?

Dit medicijn dient u niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of de hulpstoffen in dit medicijn. Het medicijn is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Overleg met de arts of u het medicijn kunt gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Hoe dient u Uniroid HC te gebruiken?

Het medicijn is als een zalf en als een zetpil te verkrijgen. De zetpil helpt bij inwendige aambeien en de zalf bij de uitwendige aambeien. Breng de zalf dunnetjes aan op de aambeien. Maak eventueel gebruik van de applicator als de aambei wat meer naar binnen zit. Het beste is om zowel de zetpil als de zalf na het doen van de ontlasting te gebruiken.

Dosering

De arts kan het anders voorschrijven. Vaak wordt de zalf echter twee keer per dag gebruikt. Breng de zalf na het doen van de ontlasting aan op en rond de aambeien. De zetpillen dient u ook twee keer per dag in te brengen. Doe dit ook na het doen van de ontlasting.

Eventuele bijwerkingen

Er zijn bijwerkingen mogelijk bij het gebruik van dit medicijn. Dit kan het krijgen van huiduitslag zijn door een overgevoeligheid van de medicijnen. Lees ook de bijsluiter voor alle mogelijke bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Uniroid HC”