Menu
Sale

Vardenafil

Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 64,69.Huidige prijs is: € 48,79.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Vardenafil?

Vardenafil is een generieke variant van de erectiepil Levitra. Deze pil wordt gebruikt om erectiestoornissen te verhelpen.

Wanneer gebruikt u Vardenafil?

Bij een erectiestoornis is het niet of zeer moeilijk mogelijk om een erectie te krijgen en te behouden. Vardenafil is een vorm van PDE5-remmers. PDE5-remmers verwijden vernauwde bloedvaten aan de basis van de penis. Symptomen van erectiestoornissen worden vaak veroorzaakt door een slechte bloedtoevoer naar de penis waardoor de bloedvaten vernauwen. Door het weer mogelijk te maken om bloed door de penis te laten vloeien helpt Vardenafil mannen om weer een erectie te krijgen.

Wanneer gebruikt u geen Vardenafil?

Vardenafil niet gebruiken met andere erectiemedicatie. Gebruik Vardenafil niet in combinatie met drugs. Alcohol en grapefruitsap kan de werking verminderen. Gebruikt u andere medicatie of heeft u andere aandoeningen overleg dan met een arts.

Hoe dient u Vardenafil te gebruiken?

Vardenafil wordt 30 minuten voor geslachtsgemeenschap ingenomen. Voor de juiste dosering zie de bijsluiter.

Bijwerkingen

Bij het gebruik van Vardenafil kunnen bijwerkingen ontstaan. De meest voorkomende is hoofdpijn. Mocht er een allergische reactie optreden is het raadzaam contact te zoeken met een arts. Zie bijsluiter voor uitgebreide informatie.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Vardenafil”