Menu
Sale

Veregen

Artikelnummer: d0d2e968166e.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 135,00.Huidige prijs is: € 126,70.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Veregen?

Veregen is een plantaardig geneesmiddel. De werkzame stof van het medicijn bevat het extract van groene theebladeren, dat ook wel Camellia sinensis wordt genoemd. Het extract van groene theebladeren rent de groei van cellen en wordt toegepast bij de behandeling van genitale wratten. Genitale wratten bevinden zich doorgaans op en rond de geslachtsorganen, maar ook rond de anus.

Wanneer gebruikt u Veregen?

Veregen wordt ingezet als plantaardig geneesmiddel voor de lokale behandeling van wratten op de huid van de genitaliën en het gebied rond de anus. Genitale wratten ontstaan door besmetting met een virus en worden herkend aan opvallende vergroeiingen van de huid. Het virus achter de wratten wordt overgebracht door onbeschermd seksueel contact.

Wanneer kunt u geen Veregen gebruiken?

Veregen mag niet gebruikt worden door mensen die allergisch zijn voor een van de werkzame stoffen in het middel. Welke stoffen er precies in het medicijn zitten, is te lezen op de bijwerking van het medicijn. Patiënten met genitale wratten die allergisch zijn voor een van de werkzame stoffen in Veregen, krijgen van de dokter een ander geneesmiddel voorgeschreven.

Hoe dient u Veregen te gebruiken?

Veregen wordt gebruikt in de vorm van een crème en wordt in de ochtend, middag en avond aangebracht op de aangedane huid. Het medicijn wordt gebruikt door zachtjes deppend op iedere wrat een kleine hoeveelheid van de crème aan te brengen, waarbij de wratten volledig bedekt moeten worden met een dun laagje zalf. Voor en na het aanbrengen van de zalf, moeten de handen goed gewassen worden.

Dosering

De gangbare dosering van Veregen is maximaal 0,5 centimeter zalf uit de tube van 250 mg voor alle wratten samen, per dag. Door teveel zalf te gebruiken, kan de huid gaan reageren op het middel en dit zorgt voor meer huidklachten. Is er teveel van de zalf aangebracht op de huid, dan kan de zalf verwijderd worden met water en een milde zeep.

Bijwerkingen

Niet iedereen krijgt te maken met bijwerkingen bij het gebruik van Veregen, maar dit kan wel voorkomen. De meest voorkomende bijwerkingen van de zalf, zijn klachten door de lokale werking van de zalf op de huid. Denk hierbij aan roodheid van de huid, jeuk, irritatie, pijn en zwelling. De bijwerkingen komen voornamelijk voor in de eerste weken van de behandeling en nemen na verloop van tijd af, omdat de huid gewend raakt aan het gebruik van de zalf.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Veregen”