Menu
Sale

Vermox

Artikelnummer: 528ca79db400.
Categorie:

*  50,50

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Vermox?

Vermox is een antiwormkuur, oftewel een anthelminthicum. De werkzame stof mebendazol doodt wormen en vernietigt tevens de eitjes en larven van de worm. De dode wormen, larven en eitjes verlaten het lichaam via de ontlasting. De werkzame stof in dit geneesmiddel is mebendazol. Het medicijn doodt wormeieren, wormen en larven door ervoor te zorgen dat ze geen voedingsstoffen kunnen opnemen.

Wanneer gebruikt u Vermox?

Het medicijn wordt gebruikt bij verschillende worminfecties. Denk hierbij aan aarsmaden, de zweepworm, de lintworm en ook bij de spoelworm. Ook bij andere tropische worminfecties wordt het medicijn gebruikt.

Wanneer kunt u geen Vermox gebruiken?

Dit medicijn dient u niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of de hulpstoffen in dit medicijn. Het wordt afgeraden om het medicijn te gebruiken voor kinderen onder de twee jaar. Er is onvoldoende informatie over het gebruik van dit geneesmiddel bij een zwangerschap of het geven van borstvoeding. Het wordt daarom afgeraden om in deze situaties dit medicijn te gebruiken.

Hoe dient u Vermox te gebruiken?

U dient de tabletten in te nemen met wat water maar u kunt er ook op kauwen.

Dosering

Het medicijn bevat 100 milligram mebendazol. Raadpleeg de bijsluiter voor gebruik.

Eventuele bijwerkingen

Er zijn bijwerkingen mogelijk bij het gebruik van dit medicijn. Denk hierbij aan braken, buikpijn, hoofdpijn, duizeligheid, jeuk, maagstoornissen, darmstoornissen en misselijkheid. Vaak gaan de bijwerkingen na een korte tijd over.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Vermox”