Menu
Sale

Verrumal

Artikelnummer: 2199ae7a1cff.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 70,50.Huidige prijs is: € 61,20.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Online Verrumal kopen zonder recept

In onderstaande tabel kunt u zien waar u Verrumal kunt bestellen zonder een recept van uw eigen huisarts. Eén van de aangesloten artsen van de onderstaande online doktersdienst zal na het beoordelen van uw online consult een recept voor u uitschrijven (mits de arts geen complicaties voor u ziet om Verrumal te gebruiken).

Online DoktersdienstDoseringPrijs *
Bestel nu »Verrumal oplossing 14 mlv.a. € 61,20

* Prijs is inclusief de kosten van het online consult.

Wat is Verrumal?

Verrumal is een aanstipmiddel voor wratten. De vloeistof bevat twee werkzame stoffen: Fluorouracil, een middel dat de groei van wratten remt, en Salicylzuur, een medicijn dat de huidlaag weker maakt.

Online bestellen

Als u online dit Wratten medicijn wilt bestellen dan kan dit veilig, goedkoop & discreet via bovenstaande online doktersdienst. Hier vindt u tevens meer informatie over het medicijn Verrumal met fluorouracil / salicylzuur als werkzame stof. Ook staat deze website boordevol Wratten informatie. Dus wilt u:

  • Goedkoop online Verrumal kopen zonder recept;
  • Meer informatie over Verrumal;
  • Alle Wratten informatie bekijken;
  • Overige Wratten medicijnen bekijken en bestellen.

Als u in één van bovenstaande punten geïnteresseerd bent, verzoeken wij u om op onderstaande oranje button te klikken. Hier vindt u meer informatie of bent u in de gelegenheid dit medicijn online aan te schaffen zonder een eigen recept.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Verrumal”