Menu
Sale

Vesicare

Artikelnummer: 03a9c92b4b59.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 111,49.Huidige prijs is: € 101,20.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Vesicare?

Dit medicijn helpt om de activiteit van een drukke blaas te verminderen. De tabletten worden gebruikt door mensen, die last hebben van incontinentie. Het medicijn helpt om de periodes tussen het bezoeken van het toilet langer te maken en om de hoeveelheid urine die in de blaas kan zitten groter te maken.

Mensen welke last hebben van incontinentie problemen kunnen moeilijk hun urine of ontlasting ophouden. Het kan door verschillende problemen komen. Natuurlijk is dit erg vervelend.
Het medicijn bevat solifenacinesuccinaat. Het is een middel dat het samentrekken van de blaas afremt. Hierdoor hoeft u minder vaak te plassen. Ook zit er maïszetmeel, hypromellose, lactose, macrogol, magnesiumstearaat, talk, titaniumdioxide en ijzeroxide in het geneesmiddel.

Wanneer gebruikt u Vesicare?

Als u last heeft van incontinentie problemen wordt dit geneesmiddel voorgeschreven en aangeraden.

Wanneer kunt u geen Vesicare gebruiken?

Dit medicijn dient u niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of de hulpstoffen in dit medicijn. Het medicijn is niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar. Gebruik het medicijn ook niet bij de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding.

Hoe dient u Vesicare te gebruiken?

U dient iedere dag een keer per dag een tablet in te nemen met wat water. De tablet dient tijdens een maaltijd ingenomen worden. Slik de tablet in zijn geheel door.

Dosering

Het middel wordt in een verpakking van dertig stuks geleverd en zit in een blisterverpakking. De normale dosering is 5 milligram of 10 milligram per dag.

Eventuele bijwerkingen

Het is mogelijk, dat er bijwerkingen ontstaan. Denk hierbij aan een droge mond, misselijkheid, maagpijn en soms ook een wazig zicht. Als u teveel last krijgt van de bijwerkingen dient u contact op te nemen met de arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Vesicare”