Menu
Sale

Vesomni

Artikelnummer: fec373838354.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 127,50.Huidige prijs is: € 117,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Vesomni?

Vesomni is een geneesmiddel dat voorgeschreven wordt bij plasproblemen bij de man. Het geneesmiddel bevat twee werkzame stoffen, namelijk solifenacine en tramsulosine. Vesomni vermindert ongewenste samentrekking van de blaas bij de man, waardoor het aandranggevoel om te plassen minder wordt. Ook zorgt het geneesmiddel ervoor dat urine gemakkelijke door de plasbuis kan stromen, waardoor het urineren gemakkelijker gaat.

Wanneer gebruikt u Vesomni?

Vesomni wordt gebruikt door mannen die last hebben van opslagsymptomen en mictiesymptomen. Dit zijn plasproblemen zoals het moeilijk op gang komen van de plas, een zwakke straal, nadruppelen en het gevoel van het onvolledig leegplassen van de blaas. Door Vesomni te gebruiken, worden deze klachten minder en hoeft de gebruiker minder vaak naar het toilet.

Wanneer gebruikt u geen Vesomni?

Mensen die overgevoelig of allergisch zijn voor de twee werkzame stoffen en hulpstoffen van Vesomni, mogen dit geneesmiddel niet gebruiken. Ook is het geneesmiddel niet geschikt voor mensen die een nierdialyse ondergaan of die een ernstige nier- of leverziekte hebben. Heeft de gebruiker een andere aandoening of worden er andere geneesmiddelen gebruikt, dan moet dit altijd gecommuniceerd worden aan de arts. De arts kan vervolgens bepalen of Vesomni wel of niet voorgeschreven mag worden aan deze patiënt.

Hoe dient u Vesomni te gebruiken?

Vesomni wordt geleverd in de vorm van tabletten. Deze dient de gebruiker zonder te kauwen en met een beetje water in te nemen, eventueel met of zonder voedsel.

Dosering

De gebruikelijke dosering van Vesomni is 1 tablet per dag. Deze hoeveelheid mag niet overschreden worden. Is dit toch gebeurd, dan dient de gebruiker contact op te nemen met een arts. De arts zal de overdosis van het geneesmiddel vervolgens behandelen. Een vergeten dosis mag nooit vervangen worden door een dubbele dosis.

Bijwerkingen

Het geneesmiddel Vesomni kan voor bepaalde bijwerkingen zorgen, waaronder een droge mond, verstoppingen en een verstoorde spijsvertering. Ook komen klachten als duizeligheid, wazig zien en vermoeidheid voor bij mensen die Vesomni gebruiken.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Vesomni”