Menu
Sale

Vicks

* Oorspronkelijke prijs was: € 7,70.Huidige prijs is: € 1,70.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Vicks?

De medicijnen van Vicks zijn bekend van de strijd tegen griep en verkoudheidsklachten. Vicks heeft een uitgebreid assortiment aan producten die helpen om vrijer te ademen, waaronder keelpastilles, verkoudheidsbalsem, neusspray en diverse inhalers.

Wanneer gebruikt u Vicks?

Vicks wordt gebruikt bij symptomen die veroorzaakt worden door verkoudheid en griep. Vicks heeft een uitgebreid assortiment waarvan een korte beschrijving:

Vicks Vaporub: een verkoudheidsbalsem die op de borst en rug wordt gewreven of kan worden opgelost in heet water. Door de warmte komen etherische oliën van kamfer, eucalyptus, tijm en menthol vrij. Deze verlichten een verstopte neus, verzachten de keel en verminderen het volle gevoel in de holtes.

Vicks Blue en Vicks Ademvrij: keelpastilles die keelpijn verzachten, hoestprikkels tegengaan en zorgen voor een frisse adem.

Vicks Sinex: neusspray met oxymetazoline, een geneesmiddel dat het neusslijmvlies doet slinken waardoor een verstopte neus weer open gaat.

Vicks Vapopads: etherische oliën in een speciale diffuser.

Vicks stoominhalator: een stoomapparaat dat helpt om verstopte holtes en een verstopte neus te openen.

Vicks neusinhaler: speciale stick voor in de neus. Bevat onder andere kamfer en eucalyptus die zorgen voor verlichting in de neus-, voorhoofd en bijholtes.

Vicks hoest bruistabletten: bevatten acetylcysteïne, een slijmoplossend middel dat werkt bij vastzittende hoest.

Vicks hoestdrank: in de varianten broomhexine bij vastzittende hoest en noscapine bij kriebelhoest.

Wanneer gebruikt u geen Vicks?

Gebruik Vicks niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten of stoffen die verwerkt zijn in de producten. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft de neusspray, hoest bruistabletten en hoestdranken van Vicks uitsluitend gebruiken op advies van een arts. Vicks hoestdrank met broomhexine en noscapine kan soms duizeligheid veroorzaken. Autorijden wordt dan afgeraden. U kunt bij het gebruik van Vicks producten gewoon alles eten en drinken.

Hoe dient u Vicks te gebruiken?

Per product afhankelijk, zie bijsluiter.

Bijwerkingen

De producten van Vicks kunnen bijwerkingen veroorzaken. De etherische oliën in de vaporub, keelpastilles, vapopads en neusinhaler kunnen irritatie veroorzaken aan de huid en slijmvliezen. Ook het gebruik van de neusspray, hoestdranken en hoest bruistabletten kunnen bijwerkingen geven.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Vicks”