Menu
Sale

Vitaros creme

Artikelnummer: 9ab0eca4b758.
Categorie:

*  165,00

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Vitaros creme?

Vitaros crème bevat de werkzame stof alprostadil, een medicijn dat wordt gebruikt bij erectiestoornissen. Alprostadil dringt door in de zwellichamen van de penis en zorgt ervoor dat deze volstromen met bloed. Dit is een crème met de werkzame stof alprostadil. Het is een geneesmiddel welke gebruikt wordt bij een erectiestoornis. De werkzame stof alprostadil komt in de zwellichamen van de penis terecht en helpt dan om de zwellichamen vol te laten stromen met bloed. De penis wordt hierdoor hard en men kan seksueel actief worden.

Wanneer gebruikt u Vitaros crème?

Het middel wordt gebruikt bij mannen welke problemen hebben om een erectie te krijgen of vast te houden, ondanks seksuele prikkelingen. Erectieproblemen kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. Zo kan overmatig alcoholgebruik een boosdoener zijn, stress, faalangst, oververmoeidheid, teveel roken of zenuwschade. Ook kan het door het gebruik van een specifiek medicijn komen.

Wanneer kunt u geen Vitaros crème gebruiken?

Dit medicijn dient u niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of de hulpstoffen in dit medicijn. Als uw partner zwanger is, wil worden of als ze borstvoeding geeft is het beter om dit middel niet te gebruiken. De stof alprostadil kan namelijk schadelijk zijn voor de foetus en de baby. Mocht u het toch gaan gebruiken op het advies van de dokter, dan dient u een condoom te gebruiken om te voorkomen dat uw partner in contact komt met het middel.

Hoe dient u Vitaros crème te gebruiken?

De crème wordt geleverd in een accudose container. Het zijn kleine pipetten welke gevuld zijn met een dosis crème om een keer te gebruiken. De crème moet met de hulp van een pipet in de opening van de penis aangebracht worden. Lees hiervoor ook goed de bijsluiter in de verpakking. Na het aanbrengen van het geneesmiddel zal er binnen vijf tot dertig minuten een erectie ontstaan. De erectie zal een tot twee uur actief blijven. Als u direct na het aanbrengen van de crème moet urineren dan zal de werking afnemen van de crème. Het is dus slim om eerst naar het toilet te gaan om daarna de crème aan te brengen.

Dosering

Het middel is beschikbaar in twee sterkten. Een van 200 milligram en een van 300 milligram alprostadil per 100 milligram van het middel. De arts zal adviseren welke sterkte u nodig heeft. U mag slechts een keer per 24 uur een dosis aanbrengen. Het is ook beter om het niet vaker dan twee tot drie keer per week te gebruiken.

Eventuele bijwerkingen

Er zijn bijwerkingen mogelijk. Zo kunt u een branderig of jeukend gevoel krijgen bij de geslachtsdelen. Dit kan bij uzelf voorkomen, maar ook bij uw partner. Ook kunt u zich duizelig gaan voelen. Tevens kan er een ophoping van vloeistof in de penis voorkomen. Vaak gaan deze bijwerkingen binnen een paar uur over. Lees voor de complete lijst van mogelijke bijwerkingen de bijsluiter.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Vitaros creme”