Menu
Sale

Voltaren

*  2,70

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Voltaren?

Voltaren zorgt ervoor dat pijnklachten verminderen zodat u weer soepel kunt bewegen. Het assortiment bestaat zowel uit pijnstillende en ontstekingsremmende tabletten als producten die lokaal gebruikt kunnen worden.

Wanneer gebruikt u Voltaren?

Voltaren helpt onder andere bij rugpijn, spierpijn, gewrichtspijn en pijn als gevolg van een blessure. Er zijn verschillende producten van Voltaren beschikbaar welke hieronder kort zijn beschreven.

Voltaren K tabletten: bevatten de koortsverlagende, pijnstillende en ontstekingsremmende stof diclofenac, een medicijn uit de categorie NSAID. De tabletten zijn ook geschikt voor de behandeling van bijvoorbeeld menstruatiepijn, hoofdpijn en pijn door griep of verkoudheid. Voltaren K tabletten zijn verkrijgbaar in 12,5 mg en 25 mg.

Voltaren Emulgel: een snel intrekkende gel die u op de aangedane plek inwrijft. De werkzame stof diclofenac vermindert pijn, zwellingen en roodheid. Zeer geschikt voor de plaatselijke behandeling van bijvoorbeeld gewrichtspijn in knieën of vingers.

Wanneer gebruikt u geen Voltaren?

Gebruik Voltaren niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. Voltaren K tabletten zijn niet geschikt voor mensen die lijden aan een maagdarmzweer of bloeding, ernstige lever of nierproblemen, een hersenbloeding of hartfalen. Gebruik dit geneesmiddel niet als u antistollingsmedicijnen gebruikt, als u zwanger bent of als u borstvoeding geeft. Voltaren Emulgel is niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

 

 

Hoe dient u Voltaren te gebruiken?

U gebruikt en doseert Voltaren als volgt:

Voltaren K tabletten mogen ingenomen worden vanaf 14 jaar. Per keer 1 tablet à 25 mg of 2 tabletten à 12,5 mg innemen met voldoende vloeistof. Neem per dag niet meer dan 3 tabletten à 25 mg of 6 tabletten à 12,5 mg in.

Voltaren Emulgel is enkel geschikt voor volwassenen. Maximaal viermaal daags een kleine hoeveelheid gel aanbrengen op de aangedane plek en licht in masseren. Gebruik de gel niet langer dan 3 weken achtereen. Was na gebruik uw handen.

Bijwerkingen

Voltaren kan meestal probleemloos gebruikt worden. Soms ontstaan er bijwerkingen.

Voltaren K tabletten: hoofdpijn, duizeligheid, maagdarmklachten of huiduitslag.

Voltaren Emulgel: huidklachten zoals vlekken of huidirritatie.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Voltaren”