Menu
Sale

Xylo-metazoline

*  1,70

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Xylo-metazoline?

Xylo-metazoline neusdruppels zorgen ervoor dat de bloedvaatjes in het neusslijmvlies nauwer worden, waardoor het gezwollen neusslijmvlies weer slinkt.

Wanneer gebruikt u Xylo-metazoline?

Xylo-metazoline neusdruppels worden gebruikt bij klachten die het gevolg zijn van een neusverkoudheid, bijholteontsteking en of middenoorontsteking. Xylo-metazoline maakt het neusslijmvlies dunner zodat deze symptomen snel afnemen. Bij een bijholteontsteking zorgt Xylo-metazoline ervoor dat slijm en pus makkelijker uit de bijholte naar de neus kunnen stromen. Xylo-metazoline verlicht klachten van een middenoorontsteking de werkzame stof komt via de neus in de keelholte en houdt daar de buis van Eustachius open zodat de druk in het middenoor afneemt.

Hoe dient u Xylo-metazoline te gebruiken?

Snuit uw neus voordat u Xylo-metazoline gebruikt. Houd het hoofd achterover en druppel met de pipet de vloeistof in het neusgat. Spoel de pipet na gebruik schoon met lauw water en sluit het flesje.

Dosering

Xylo-metazoline neusdruppels bevatten 1 mg werkzame stof per ml. De algemene richtlijnen voor dosering zijn als volgt:

Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: één tot maximaal viermaal daags, maximaal driemaal daags bij kinderen 2 tot 3 druppels in elk neusgat. Wacht na toediening minstens 4 uur bij kinderen 6 uur voordat u een volgende dosis neemt.

Bijwerkingen

Xylo-metazoline neusdruppels kunnen bijwerkingen veroorzaken, zoals :neusklachten, irritatie, niesbuien vlak na het toedienen van de druppels. Deze klachten zijn tijdelijk en nemen snel af. Hartkloppingen en of overgevoeligheid voor een van de ingrediënten.

 

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Xylo-metazoline”