Menu
Sale

Xyloproct

Categorie:

*  53,19

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Xyloproct?

Xyloproct is een zalf die gebruikt kan worden voor de behandeling van aambeien.

Wanneer gebruikt u Xyloproct?

Aambeien zijn een veel voorkomende aandoening. Iedereen zal er eigenlijk wel tijdens hun leven mee te maken krijgen. Deze aandoening wordt veroorzaakt door een te hoge druk op de bloedvaten en weefsels in het gebied rond de anus en de endeldarm. Dit heeft als gevolg dat er zwelling en irritatie van stukjes weefsel rond de anus ontstaat. Aambeien kunnen jeuk veroorzaken. Een ander gevolg van deze aandoening kunnen pijn en bloed bij de ontlasting zijn.

Wanneer gebruikt u geen Xyloproct?

Gebruik Xyloproct men ooit een allergische reactie op een vergelijk product heeft gehad; een infectie heeft die niet wordt behandeld; of als u medicatie slikt voor de behandeling van een onregelmatige hartslag. Xyloproct is mogelijk niet geschikt voor mensen met een van de volgende aandoeningen, dunne of fragiele huid op de plek waar de zalf zal worden gebruikt, een voorgeschiedenis van porfyrie, of een aandoening die te maken heeft met het pigment in de huid.

Hoe dient u  Xyloproct te gebruiken?

Xyloproct dient direct op de aambeien worden aangebracht en kan bij zowel inwendige of uitwendige hemorroïden gebruikt worden. Bij inwendige aambeien kan de bijgeleverde applicator gebruikt worden. Xyloproct verlicht de pijn en de ontsteking op snelle wijze.

Dosering

Raadpleeg de bijsluiter voor verdere informatie / instructie.

Bijwerkingen

In enkele gevallen kan Xyloproct bijwerkingen veroorzaken. Indien u de tekenen van een allergische reactie opmerkt zoals: kortademigheid, uitslag, pijn of bloed rond de anus, dient u het gebruik van dit geneesmiddel direct stop te zetten en contact op te nemen met een arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Xyloproct”